Friday, November 10, 2017

3 ή 4 ημέρες με πούλμαν & συνοδό από Αθήνα. Διαμονή στο 5* Grecotel Larissa Imperial & Spa με Ημιδιατροφή, Ρεβεγιόν και ελεύθερη χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, jacuzzi, σάουνα, χαμάμ. Επισκέψεις σε Πηνειό, Αμπελάκια, Κοζάνη, Χάνι Χατζηγώγου, Σιάτιστα, Μπουχάρια & Νοχτάρια.

Προσφορά: 3 ή 4 ημέρες με πούλμαν & συνοδό από Αθήνα. Διαμονή στο 5* Grecotel Larissa Imperial & Spa με Ημιδιατροφή, Ρεβεγιόν και ελεύθερη χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, jacuzzi, σάουνα, χαμάμ. Επισκέψεις σε Πηνειό, Αμπελάκια, Κοζάνη, Χάνι Χατζηγώγου, Σιάτιστα, Μπουχάρια & Νοχτάρια.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

159€ για ένα 4 ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων, με πρωινό στο Χάνι του Ζήση που βρίσκεται στα Χάνια Πηλίου! Χωμένο κυριολεκτικά μέσα στο δάσος από οξείες, σε μια πλαγία του βουνού των Κένταυρων, και πανοραμική θέα τόσο του παγασητικού κόλπου όσο και των κορυφών του Πηλίου.

Προσφορά: 159€ για ένα 4 ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων, με πρωινό στο Χάνι του Ζήση που βρίσκεται στα Χάνια Πηλίου! Χωμένο κυριολεκτικά μέσα στο δάσος από οξείες, σε μια πλαγία του βουνού των Κένταυρων, και πανοραμική θέα τόσο του παγασητικού κόλπου όσο και των κορυφών του Πηλίου.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Laptop Dell Latitude E5430 i5 στην χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα!

Προσφορά:


Ένα laptop της Dell “Latitude E5430”, με επεξεργαστή Intel® Core™ i5 2,7 GHz και κάρτα γραφικών Intel HD Graphics, με οθόνη 14’’, 4 GB μνήμη RAM και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 320 GB HDD για όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα σου, στην χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα, με παραλαβή από το “Tronic.gr” στου Ζωγράφου και με δωρεάν πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

12,90€ για μία Κούπα που ανακατεύει μόνη της σε διάφορα χρώματα, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 12,90€ για μία Κούπα που ανακατεύει μόνη της σε διάφορα χρώματα, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more