Friday, March 18, 2016

Έξυπνο Bluetooth Ηχείο - Ρολόι με Λειτουργία Εύρεσης Κινητού

Προσφορά: Έξυπνο Bluetooth Ηχείο – Ρολόι με Λειτουργία Εύρεσης Κινητού

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σπέσιαλ Πακέτο 7ήμερων Διακοπών σε Μύκονο και Σαντορίνη !!! 7 ημέρες / 6 νύχτες σε Μύκονο και Σαντορίνη , με τιμή πακέτου για ξενοδοχεία, μεταφορές, τοπικές μετακινήσεις και φόρους !!!

Προσφορά: Σπέσιαλ Πακέτο 7ήμερων Διακοπών σε Μύκονο και Σαντορίνη !!! 7 ημέρες / 6 νύχτες σε Μύκονο και Σαντορίνη , με τιμή πακέτου για ξενοδοχεία, μεταφορές, τοπικές μετακινήσεις και φόρους !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Tommy Hilfiger σετ με γυναικείο ρολόι με δερμάτινο λουράκι & βραχιόλι!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο σετ Tommy Hilfiger που περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι με δερμάτινο κόκκινο λουράκι και μαζί ένα βραχιόλι, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1 – 2 εργάσιμες από την “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

25η Μαρτίου στο Preveza Sunset Beach Hotel, στην Πρέβεζα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο μόνο με 158€ από 316€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Late check out για να απολαύσετε 3 εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 25η Μαρτίου στο Preveza Sunset Beach Hotel, στην Πρέβεζα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο μόνο με 158€ από 316€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Late check out για να απολαύσετε 3 εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πάσχα στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, στο 4 αστέρων Poseidon Palace! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, με 319€ από 638€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι και Κρασάκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρονται Φρούτα, Λουλούδια και Κρασί κατά την άφιξη καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 25η Μαρτίου!

Προσφορά: Πάσχα στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, στο 4 αστέρων Poseidon Palace! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, με 319€ από 638€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι και Κρασάκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρονται Φρούτα, Λουλούδια και Κρασί κατά την άφιξη καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 25η Μαρτίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more