Friday, October 21, 2016

Σετ 3 Αντικολλητικών Μαγειρικών Σκευών - Greystone Migas

Προσφορά: Σετ 3 Αντικολλητικών Μαγειρικών Σκευών – Greystone Migas

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Βρυξέλλες: Αεροπορικά με Φόρους & 3 Διανυκτερεύσεις 4*

Προσφορά: Βρυξέλλες: Αεροπορικά με Φόρους & 3 Διανυκτερεύσεις 4*

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μαθήματα χορού στην Σχολή Gene Kelly στην Αγία Παρασκευή σε προσφορά!

Προσφορά:


Μάθετε τα μυστικά του χορού που επιθυμείτε με επιλογή από Rumba, Mambo, Tango, ελληνικούς, παραδοσιακούς ή μοντέρνους και σύγχρονους, στην πρότυπη Σχολή Χορού Gene Kelly στην Αγία Παρασκευή!!

πηγή: deals365.gr

Read more

MONO 45€ για 1 Θυρεοειδικό Έλεγχο, που περιλαμβάνει τις εξετάσεις TSH, T3, T4, Αντισώματα έναντι της θυρεοσφαιρίνης (anti-Tg) και Αντισώματα έναντι της θυρεοειδικής υπεροξειδάσης (anti-TPO), στο μικροβιολογικό διαγνωστικό εργαστήριο «Βιοέρευνα», στους Αμπελόκηπους!! Αρχικής αξίας 130€ - Έκπτωση 65%!!

Προσφορά: MONO 45€ για 1 Θυρεοειδικό Έλεγχο, που περιλαμβάνει τις εξετάσεις TSH, T3, T4, Αντισώματα έναντι της θυρεοσφαιρίνης (anti-Tg) και Αντισώματα έναντι της θυρεοειδικής υπεροξειδάσης (anti-TPO), στο μικροβιολογικό διαγνωστικό εργαστήριο «Βιοέρευνα», στους Αμπελόκηπους!! Αρχικής αξίας 130€ – Έκπτωση 65%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

98€ από 155€ ( Έκπτωση 37%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στο Μπάνσκο σε Double Room! Προσφέρεται Welcome Drink, Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Σάουνα και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 98€ από 155€ ( Έκπτωση 37%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στο Μπάνσκο σε Double Room! Προσφέρεται Welcome Drink, Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Σάουνα και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Βαθύς καθαρισμός προσώπου καθώς και ενυδάτωση σε μεγάλη έκπτωση!

Προσφορά:


Βαθύς & σχολαστικός καθαρισμός προσώπου με ατμό και οξυγόνο, μάσκα πρωτεΐνης μεταξιού, αφαίρεση σμίγματος, ενυδάτωση με βλαστοκύτταρα ή Βotox (μη ενέσιμο) ή χαβιάρι και μάσκα υαλουρονικού οξέοςπροσώπου καθώς και ενυδάτωση με ενυδατικές μάσκες από ίνες μεταξιού, για να επανακτήστε τη λάμψη της επιδερμίδας και να σβήστε κάθε ίχνος ρυτίδας, από το “Venus Style” δίπλα στο σταθμό Βικτώρια.

πηγή: deals365.gr

Read more