Sunday, June 19, 2016

Καθαρισμός Σκάφους με 550€ από 1300€ .Επαγγελματικός Βιολογικός καθαρισμός αλλά και γενικός καθαρισμός όλου του σκάφους ή του ιστιοπλοικού σας με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού, με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την KING SERVICES.

Προσφορά: Καθαρισμός Σκάφους με 550€ από 1300€ .Επαγγελματικός Βιολογικός καθαρισμός αλλά και γενικός καθαρισμός όλου του σκάφους ή του ιστιοπλοικού σας με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού, με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την KING SERVICES.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Απολύμανση ιδιωτικών ή κοινόχρηστων χώρων σε προσφορά!

Προσφορά:


Απολύμανση χώρου έως 200 τ.μ. οικίας ή κοινοχρήστου χώρου πολυκατοικίας (έως 3 ορόφων) με εφαρμογή σε μπάνια, μπαλκόνια, κουζίνα, παράθυρα, αποθήκες, πατάρια και έκδοση πιστοποιητικού απεντόμωσης, από το “Pest Protection”!!!

πηγή: deals365.gr

Read more

Απαλλαγείτε από περιττά κιλά & πόντους!!22€ για δυο (2) θεραπείες θερμολιποδιάλυσης και κρυολιποδιάλυσης ή 35€ για τέσσερις (4) θεραπείες θερμολιποδιάλυσης και κρυολιποδιάλυσης, από το Ινστιτούτο Αισθητικής Venus Style στην Αθήνα!!

Προσφορά: Απαλλαγείτε από περιττά κιλά & πόντους!!22€ για δυο (2) θεραπείες θερμολιποδιάλυσης και κρυολιποδιάλυσης ή 35€ για τέσσερις (4) θεραπείες θερμολιποδιάλυσης και κρυολιποδιάλυσης, από το Ινστιτούτο Αισθητικής Venus Style στην Αθήνα!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σετ 54 Τεμαχίων Καστάνια με Μύτες & Καρυδάκια

Προσφορά: Σετ 54 Τεμαχίων Καστάνια με Μύτες & Καρυδάκια

πηγή: alepouditsa.gr

Read more