Wednesday, August 24, 2016

Ηλιακό Απωθητικό Ζώων με Υπερήχους και Ανιχνευτή Κίνησης

Προσφορά: Ηλιακό Απωθητικό Ζώων με Υπερήχους και Ανιχνευτή Κίνησης

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

28η Οκτωβρίου στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 229€ από 458€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 28η Οκτωβρίου στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 229€ από 458€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ζώνη εφίδρωσης από νεοπρένιο για να μειώσετε πόντους σε κοιλιά!

Προσφορά:


Μία ζώνη εφίδρωσης από νεοπρένιο “HBT Gear Neoprene” για να μειώσετε πόντους από την κοιλιά σας γρήγορα & χωρίς κόπο και να αποβάλλετε τα παραπάνω υγρά, με παραλαβή από το “Idea Hellas” και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

70€ από 140€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών στη Φοινικούντα επάνω στο κύμα, σε Μεζονέτα στο Blue Houses! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες με θέα στο απέραντο γαλάζιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 70€ από 140€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών στη Φοινικούντα επάνω στο κύμα, σε Μεζονέτα στο Blue Houses! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες με θέα στο απέραντο γαλάζιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

88€ από 176€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 5 ετών στα Φιλιατρά Μεσσηνίας 10 μέτρα από τη θάλασσα, στο Limenari Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 88€ από 176€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 5 ετών στα Φιλιατρά Μεσσηνίας 10 μέτρα από τη θάλασσα, στο Limenari Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ionian Beach Hotel - Λακόπετρα Αχαΐας

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στην Λακόπετρα Αχαΐας, στο Ionian Beach Hotel επάνω στο κύμα KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε Bungalow, μόνο με 274€ από 548€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Ελεύθερη κατανάλωση λευκού, κόκκινου και ροζέ κρασιού, βαρελίσιας μπύρας και αναψυκτικών κατά τη διάρκεια των γευμάτων καθώς και Smart Snack με Κέικ, Φρουτοσαλάτες, Γλυκά, Χυμούς και Αναψυκτικά! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται πολλές δραστηριότητες από επαγγελματίες παιδαγωγούς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας όπως παιδικές ταινίες στο mini cinema, κυνήγι θησαυρού, ζωγραφική, παιχνίδια στο νερό, θεατρικά παιχνίδια, κατασκευές, περιπέτειες στο Ινδιάνικο χωριό και άλλα! Παρέχονται ομπρέλες και ξαπλώστρες στην πισίνα και την παραλία! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλεόν διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 5 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: ekdromi.gr

Read more