Sunday, February 14, 2016

69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών στην Ορεινή Αρκαδία, σε Mountain Residence δωμάτιο με Τζάκι στο Nefeles Luxury Residence & Lounge, στις παρυφές του Μαινάλου με θέα το Ελατόδασος! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 16:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών στην Ορεινή Αρκαδία, σε Mountain Residence δωμάτιο με Τζάκι στο Nefeles Luxury Residence & Lounge, στις παρυφές του Μαινάλου με θέα το Ελατόδασος! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 16:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Θεραπεία κατά του τοπικού πάχους & καθαρισμός προσώπου στο Κολωνάκι!

Προσφορά:


Mία θεραπεία Exalipsis 4D, η νέα αμερικανική μέθοδος Fractional και RF για πλήρη εξαφάνιση του τοπικού λίπους και Δώρο ένας δερματολογικός καθαρισμός προσώπου, αποκλειστικά στο υπερπολυτελές Δερματολογικό ιατρείο ”Human Perfection” στο Κολωνάκι.

πηγή: deals365.gr

Read more

9€ για 2 οικογενειακές πίτσες, από το εστιατόριο Vero Pizza στα Ιωάννινα

Προσφορά: 9€ για 2 οικογενειακές πίτσες, από το εστιατόριο Vero Pizza στα Ιωάννινα

πηγή: alepouditsa.gr

Read more