Tuesday, October 4, 2016

Βρύση Άμεσης Θέρμανσης Νερού, για εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας! Χωρίς θερμοσίφωνα, χωρίς μπόιλερ !!!

Προσφορά: Βρύση Άμεσης Θέρμανσης Νερού, για εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας! Χωρίς θερμοσίφωνα, χωρίς μπόιλερ !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πεντικιούρ, Triple Action, φωτοανάπλαση, διατροφή & σύσφιξη με έκπτωση

Προσφορά:


5 υπηρεσίες ομορφιάς σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει: 1 απλό πεντικιούρ (χρώμα ή γαλλικό), 1 Triple Action προσώπου (τριπλή θεραπεία σε 1 συνεδρία για ενυδάτωση & θρέψη της επιδερμίδας, απολέπιση των νεκρών κυττάρων και σύσφιξη ταυτόχρονα), 1 συνεδρία με εξειδικευμένο διατροφολόγο, 1 Biocell για σύσφιξη ή λιποδιάλυση και 1 φωτοανάπλαση προσώπου με IPL Laser, στο “Chic & Beauty” στο Περιστέρι!

πηγή: deals365.gr

Read more

269€ από 538€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 7 ετών, στο 5 αστέρων 12 Months Luxury Resort με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Δείπνο) σε Deluxe Suite, στην Τσαγκαράδα Πηλίου! Προσφέρεται Ποτό Καλωσορίσματος, Καθημερινή Ωριαία Χρήση του Spa (Sauna, Hamam, Jacuzzi), Χρήση Τζακιού καθώς και μία Θεραπεία Μασάζ πλάτης διάρκειας 25 λεπτών! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 269€ από 538€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 7 ετών, στο 5 αστέρων 12 Months Luxury Resort με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Δείπνο) σε Deluxe Suite, στην Τσαγκαράδα Πηλίου! Προσφέρεται Ποτό Καλωσορίσματος, Καθημερινή Ωριαία Χρήση του Spa (Sauna, Hamam, Jacuzzi), Χρήση Τζακιού καθώς και μία Θεραπεία Μασάζ πλάτης διάρκειας 25 λεπτών! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

5* Premier Luxury Mountain Resort - Μπάνσκο

Προσφορά: 151€ από 250€ ( Έκπτωση 40%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Premier Luxury Mountain Resort μέλος των Small Luxury Hotels of the World, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Δείπνο σε Μπουφέ ή Σερβιριζόμενο) σε Superior Suite, στο Μπάνσκο! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Σάουνα, του Χαμάμ, του Τζακούζι, του Γυμναστηρίου καθώς και 15% έκπτωση σε θεραπείες Spa! Προσφέρονται Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

28η Οκτωβρίου στο 5 αστέρων Porto Carras Grand Resort Meliton, στην Χαλκιδική! Αποδράστε ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ σε Double Room! Ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του Spa με Hammam, Sauna, Γυμναστήριο καθώς και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας! Παρέχεται μια φιάλη Κρασί στο δωμάτιο καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!

Προσφορά: 28η Οκτωβρίου στο 5 αστέρων Porto Carras Grand Resort Meliton, στην Χαλκιδική! Αποδράστε ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ σε Double Room! Ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του Spa με Hammam, Sauna, Γυμναστήριο καθώς και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας! Παρέχεται μια φιάλη Κρασί στο δωμάτιο καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Bluetooth Ακουστικό και USB Φορτιστής Αυτοκινήτου 2 σε 1 AWEI

Προσφορά: Bluetooth Ακουστικό και USB Φορτιστής Αυτοκινήτου 2 σε 1 AWEI

πηγή: alepouditsa.gr

Read more