Saturday, April 8, 2017

Από 14,9€ για Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Στρωμάτων Ύπνου με προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, με την εγγύηση του ''Happydeals Services''. Η καλύτερη τιμή της αγοράς, χωρίς μεσάζοντες & κρυφές χρεώσεις!

Προσφορά: Από 14,9€ για Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Στρωμάτων Ύπνου με προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, με την εγγύηση του ”Happydeals Services”. Η καλύτερη τιμή της αγοράς, χωρίς μεσάζοντες & κρυφές χρεώσεις!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικεία δερμάτινη τσάντα πουγκί του οίκου DKNY σε λευκό χρώμα!

Προσφορά:


Μία γυναικεία δερμάτινη τσάντα πουγκί του οίκου Donna Karan New York, από ανθεκτικό δέρμα που δεν γρατζουνίζεται, με crossbody λουράκι και διαθέσιμη σε λευκό χρώμα, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

11€ για ένα πακέτο περιποίησης νυχιών που περιλαμβάνει ένα (1) ολοκληρωμένο manicure & ένα (1) pedicure & ένα (1) spa σοκολατοθεραπείας ποδιών & ένα (1) καθαρισμό/σχηματισμό φρυδιών. Υπηρεσίες με επώνυμα προϊόντα για άκρα που ακτινοβολούν γοητεία στο Jazzynails and More στον Άγιο Δημήτριο!! Έκπτωση 82%!!

Προσφορά: 11€ για ένα πακέτο περιποίησης νυχιών που περιλαμβάνει ένα (1) ολοκληρωμένο manicure & ένα (1) pedicure & ένα (1) spa σοκολατοθεραπείας ποδιών & ένα (1) καθαρισμό/σχηματισμό φρυδιών. Υπηρεσίες με επώνυμα προϊόντα για άκρα που ακτινοβολούν γοητεία στο Jazzynails and More στον Άγιο Δημήτριο!! Έκπτωση 82%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more