Friday, March 3, 2017

34,99€ για το Φουσκωτό Kαναπέ Στρώμα & Κάθισμα Ξαπλώστρα Lazy Bag Inflatable Air Sofa! Απολαύσετε τις διακοπές σας σε εξωτερικούς χώρους, είτε θέλετε να κάνετε κάμπινγκ, να χαλαρώσετε στην παραλία ή στον κήπο σας! Είναι φορητό, ελαφρύ και δεν χρειάζεται τρόμπα φουσκώνει με μία κίνηση σε ελάχιστο χρόνο, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα ή πανελλαδικής αποστολής από την «Genius Market» στην Αγία Παρασκευή!!!

Προσφορά: 34,99€ για το Φουσκωτό Kαναπέ Στρώμα & Κάθισμα Ξαπλώστρα Lazy Bag Inflatable Air Sofa! Απολαύσετε τις διακοπές σας σε εξωτερικούς χώρους, είτε θέλετε να κάνετε κάμπινγκ, να χαλαρώσετε στην παραλία ή στον κήπο σας! Είναι φορητό, ελαφρύ και δεν χρειάζεται τρόμπα φουσκώνει με μία κίνηση σε ελάχιστο χρόνο, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα ή πανελλαδικής αποστολής από την «Genius Market» στην Αγία Παρασκευή!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μαθήματα χορών Salsa, Bachata, Cha cha, Zumba κ.ά σε προσφορά!

Προσφορά:


Free Pass για 1 μήνα (8 ώρες) μαθημάτων Χορού σε ένα είδος ή σε συνδυασμό περισσότερων με επιλογή από: Salsa LA style, Salsa NY style, Rueda, Bachata, Cha cha, Kizomba, Afro, Pachanga, Pilates, Zumba & Ladies style, στις Σχολές Χορού SalsaDoo (Αγία Παρασκευή και Άγιο Δημήτριο)!

πηγή: deals365.gr

Read more

Πάσχα στα Τρίκαλα, στο Ntinas Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Προσφέρεται Τοπικό Ποτό καλωσορίσματος και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: Πάσχα στα Τρίκαλα, στο Ntinas Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Προσφέρεται Τοπικό Ποτό καλωσορίσματος και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

8,9€ για ένα Δοχείο με Aποσπώμενο Σουρωτήρι και Καπάκι, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 8,9€ για ένα Δοχείο με Aποσπώμενο Σουρωτήρι και Καπάκι, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Περιστρεφόμενη Συσκευή για τέλειες μπούκλες Infiniti PRO

Προσφορά: Περιστρεφόμενη Συσκευή για τέλειες μπούκλες Infiniti PRO

πηγή: alepouditsa.gr

Read more