Tuesday, March 8, 2016

Ηχείο με Eνσωματωμένη Disco Μπάλα FM/AUX/SD/USB & Κaraoke Μanta

Προσφορά: Ηχείο με Eνσωματωμένη Disco Μπάλα FM/AUX/SD/USB & Κaraoke Μanta

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ατμομάγειρας 2 επιπέδων για τον Φούρνο Μικροκυμάτων. Διαθέτει 2 επίπεδα για να μαγειρεύετε 2 πιάτα την φορά !!!

Προσφορά: Ατμομάγειρας 2 επιπέδων για τον Φούρνο Μικροκυμάτων. Διαθέτει 2 επίπεδα για να μαγειρεύετε 2 πιάτα την φορά !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πλούσιο γεύμα 2 ατόμων στην Ταβέρνα Άγγελος στο Χαϊδάρι σε φοβερή τιμή

Προσφορά:


Πλούσιο και απολαυστικό γεύμα 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή στην Ταβέρνα Άγγελος στο Χαϊδάρι, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει παράδοση και ιστορία της γεύσης και σας περιμένει να γευτείτε παλιές συνταγές, παραδοσιακά πιάτα και ψητά στη θράκα!

πηγή: deals365.gr

Read more

230€ από 530€ ( Έκπτωση 57%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Αράχωβα, στο 5 αστέρων Tagli Resort & Spa σε Superior Suite με Μπαλκόνι και μοναδική Θέα στον Παρνασσό και Πλούσιο Πρωινό American style! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 ποτήρια Σαμπάνια για καλωσόρισμα και ένα Μπουκάλι Κρασί συνοδευόμενο με πλατό τυριών στο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 230€ από 530€ ( Έκπτωση 57%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Αράχωβα, στο 5 αστέρων Tagli Resort & Spa σε Superior Suite με Μπαλκόνι και μοναδική Θέα στον Παρνασσό και Πλούσιο Πρωινό American style! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 ποτήρια Σαμπάνια για καλωσόρισμα και ένα Μπουκάλι Κρασί συνοδευόμενο με πλατό τυριών στο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

3 Συνεδρίες για Θεραπεία Κρυολιπόλυσης Cryosculpture - Κρυολιπόλυση |Πειραιάς - 89€ από 185€ (Έκπτωση 52%) για μια Θεραπεία Κρυολιπόλυσης Cryosculpture σε περιοχή της επιλογής σας, για την εξάλλειψη του τοπικού πάχους χωρίς χειρουργείο και νυστέρι και Δώρο μια επίσκεψη για εφαρμογή Λεμφικού Χειρωνακτικού Μασάζ διάρκειας 30' και μια επίσκεψη για εφαρμογή Λεμφικού Μασάζ με τη μέθοδο Vacuum διάρκειας 30' και μια επίσκεψη για μέτρηση και αξιολόγηση του αποτελέσματος 3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία, από το Κέντρο αισθητικής «aesthe Science» στον Πειραιά!!!

Προσφορά: 3 Συνεδρίες για Θεραπεία Κρυολιπόλυσης Cryosculpture – Κρυολιπόλυση |Πειραιάς – 89€ από 185€ (Έκπτωση 52%) για μια Θεραπεία Κρυολιπόλυσης Cryosculpture σε περιοχή της επιλογής σας, για την εξάλλειψη του τοπικού πάχους χωρίς χειρουργείο και νυστέρι και Δώρο μια επίσκεψη για εφαρμογή Λεμφικού Χειρωνακτικού Μασάζ διάρκειας 30′ και μια επίσκεψη για εφαρμογή Λεμφικού Μασάζ με τη μέθοδο Vacuum διάρκειας 30′ και μια επίσκεψη για μέτρηση και αξιολόγηση του αποτελέσματος 3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία, από το Κέντρο αισθητικής «aesthe Science» στον Πειραιά!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more