Monday, May 29, 2017

Αγίου Πνεύματος στο 4 αστέρων Grecotel Filoxenia Hotel στην Καλαμάτα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 499€ από 945€ ( Έκπτωση 47%) Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας του Olive Spa, της Sauna και του Γυμναστηρίου καθώς και Χρήση γηπέδων (τένις,πινγκ-πονγκ)!

Προσφορά: Αγίου Πνεύματος στο 4 αστέρων Grecotel Filoxenia Hotel στην Καλαμάτα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 499€ από 945€ ( Έκπτωση 47%) Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας του Olive Spa, της Sauna και του Γυμναστηρίου καθώς και Χρήση γηπέδων (τένις,πινγκ-πονγκ)!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Καλοκαίρι στην κοσμοπολιτική παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας για 2 άτομα

Προσφορά:


Περάστε ένα συναρπαστικό καλοκαίρι στην Παράλια Καστροσυκιάς σε ένα 5ήμερο (4 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα με ημιδιατροφή & 2 παιδιά δωρεάν στο “Poseidon Beach Hotel” από το “Megia Travel”!

πηγή: deals365.gr

Read more

ΜΟΝΟ 20€ από 89€ για 1 Θεραπεία Προσώπου Blue Ocean με εκχυλίσματα πραγματικού διαμαντιού, χρυσό, βότανα, θαλάσσιο κολαγόνο, για βαθιά ενυδάτωση, οξυγόνωση των κυττάρων με αναπλαστική δράση, στο Chic and Beauty, δίπλα στο Μετρό Αγ. Αντωνίου - Έκπτωση 78%!!

Προσφορά: ΜΟΝΟ 20€ από 89€ για 1 Θεραπεία Προσώπου Blue Ocean με εκχυλίσματα πραγματικού διαμαντιού, χρυσό, βότανα, θαλάσσιο κολαγόνο, για βαθιά ενυδάτωση, οξυγόνωση των κυττάρων με αναπλαστική δράση, στο Chic and Beauty, δίπλα στο Μετρό Αγ. Αντωνίου – Έκπτωση 78%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more