Saturday, August 20, 2016

29€ από 105€ (-72%) για 3ωρο πρόγραμμα για υγεία, ευεξία & ομορφιά για 2 άτομα που περιλαμβάνει: 45’ full body ολιστικού-λεμφικού massage, 15’ βεντουζοθεραπεία στην πλάτη και μηρούς, 45’ φυσιοθεραπεία με ανίχνευση φλεγμονών, 15’ πρεσσοθεραπεία κάτω άκρων, 20’ ρεφλεξολογία με διαδερμικό ερεθισμό, μαζί με 45’ ηλεκτροσάουνας από ειδική ιατρική συσκευή και θερμαινόμενες πετσέτες Hot Towel στο κέντρο ευεξίας Body and Health στους Αμπελόκηπους, πλησίον Μετρό.

Προσφορά: 29€ από 105€ (-72%) για 3ωρο πρόγραμμα για υγεία, ευεξία & ομορφιά για 2 άτομα που περιλαμβάνει: 45’ full body ολιστικού-λεμφικού massage, 15’ βεντουζοθεραπεία στην πλάτη και μηρούς, 45’ φυσιοθεραπεία με ανίχνευση φλεγμονών, 15’ πρεσσοθεραπεία κάτω άκρων, 20’ ρεφλεξολογία με διαδερμικό ερεθισμό, μαζί με 45’ ηλεκτροσάουνας από ειδική ιατρική συσκευή και θερμαινόμενες πετσέτες Hot Towel στο κέντρο ευεξίας Body and Health στους Αμπελόκηπους, πλησίον Μετρό.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικεία τσάντα Valerie του Calvin Klein σε μπεζ χρώμα!

Προσφορά:


Μία γυναικεία τσάντα του οίκου Calvin Klein “Valerie” από τη νέα κολεξιόν του οίκου για το 2016, από faux δέρμα, με λουράκι και σε μπεζ χρώμα, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

Μόνο 35€ από 140€ (-75%) για δυο (2) συνεδρίες Laser για θεραπεία κατά της ακμής, για λείανση σημαδιών ακμής, σύσφιξη, ανάπλαση προσώπου, αναγέννηση κυττάρων από το νέο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +Medisystem στην Κηφισιά. Για γυναίκες & άνδρες και για όλους τους τύπους δέρματος.

Προσφορά: Μόνο 35€ από 140€ (-75%) για δυο (2) συνεδρίες Laser για θεραπεία κατά της ακμής, για λείανση σημαδιών ακμής, σύσφιξη, ανάπλαση προσώπου, αναγέννηση κυττάρων από το νέο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +Medisystem στην Κηφισιά. Για γυναίκες & άνδρες και για όλους τους τύπους δέρματος.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Η ισιωτική θεραπεία μαλλιών του μέλλοντος!!59€ από 125€ για μία (1) ισιωτική θεραπεία μαλλιών Fashion Candy By Ybera, στο μοντέρνο χώρο SM Styling στο Νέο Ηράκλειο. Απαράμιλλα αποτέλεσμα σε κάθε τύπο μαλλιών με απόλυτη ασφάλεια και άνευ προηγούμενου αναδιάρθρωση των κατεστραμμένων μαλλιών. Έκπτωση 53%!!

Προσφορά: Η ισιωτική θεραπεία μαλλιών του μέλλοντος!!59€ από 125€ για μία (1) ισιωτική θεραπεία μαλλιών Fashion Candy By Ybera, στο μοντέρνο χώρο SM Styling στο Νέο Ηράκλειο. Απαράμιλλα αποτέλεσμα σε κάθε τύπο μαλλιών με απόλυτη ασφάλεια και άνευ προηγούμενου αναδιάρθρωση των κατεστραμμένων μαλλιών. Έκπτωση 53%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more