Saturday, August 13, 2016

30€ από 60€ για ένα καθαρισμό δοντιών με υπερήχους τελευταίας γενιάς και σοδοβολή καθώς και ένα πλήρη οδοντιατρικό έλεγχο, από το υπερσύγχρονο Οδοντιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι. Έκπτωση 50%!

Προσφορά: 30€ από 60€ για ένα καθαρισμό δοντιών με υπερήχους τελευταίας γενιάς και σοδοβολή καθώς και ένα πλήρη οδοντιατρικό έλεγχο, από το υπερσύγχρονο Οδοντιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι. Έκπτωση 50%!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικείο ρολόι Michael Kors με εντυπωσιακό μπρασελέ σε 4 νέα χρώματα!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο ρολόι Michael Kors ”Audrina” από την καίνουρια συλλογή του οίκου για το 2016, με διακριτικά στρας στο καντράν και εντυπωσιακό μπρασελέ από ρητίνη, με επιλογή από 4 νέα χρώματα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

20€ για ένα (1) manicure (απλό χρώμα), ένα (1) pedicure (απλό χρώμα), ένα (1) λούσιμο και ένα (1) χτένισμα από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι. Για περιποιημένη και λαμπερή εμφάνιση!! Έκπτωση 50%!!

Προσφορά: 20€ για ένα (1) manicure (απλό χρώμα), ένα (1) pedicure (απλό χρώμα), ένα (1) λούσιμο και ένα (1) χτένισμα από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι. Για περιποιημένη και λαμπερή εμφάνιση!! Έκπτωση 50%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more