Monday, April 4, 2016

7,5€ από 20€ (-62%) για ένα Επαναστατικό Αντικολλητικό Μαχαίρι Κουζίνας Non-stick Knife, ο απόλυτος σύμμαχος της νοικοκυράς στην κουζίνα, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 7,5€ από 20€ (-62%) για ένα Επαναστατικό Αντικολλητικό Μαχαίρι Κουζίνας Non-stick Knife, ο απόλυτος σύμμαχος της νοικοκυράς στην κουζίνα, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποκτήστε τώρα τη δική σας PREMIUM, ολοκληρωμένη, μοναδική ιστοσελίδα, μόνο με 420 ευρώ, από 920€ !!!

Προσφορά: Αποκτήστε τώρα τη δική σας PREMIUM, ολοκληρωμένη, μοναδική ιστοσελίδα, μόνο με 420 ευρώ, από 920€ !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

1 μήνας ή 6 μήνες ή 1 χρόνος γυμναστική στα Viva La Vita!

Προσφορά:


Oλοκληρωμένο εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής & διατροφής που περιλαμβάνει Power Vibro Plate, απεριόριστες επισκέψεις σε ομαδικά προγράμματα αερόβιας γυμναστικής, όργανα & διαδρόμους, λιπομετρήσεις και προγράμματα διατροφής, από τα γυμναστήρια “Viva La Vita” !

πηγή: deals365.gr

Read more

Πάσχα στα Χανιά Κρήτης, στο Chryssana Beach Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στον κήπο και Πρωινό, μόνο με 139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στα Χανιά Κρήτης, στο Chryssana Beach Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στον κήπο και Πρωινό, μόνο με 139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

5* Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel - Ελούντα

Προσφορά: Πάσχα στο 5 αστέρων Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel, στην Ελούντα Κρήτης! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Standard Mediterranean Sea View Room με Θέα Θάλασσα, μόνο με 390€ από 980€ (Έκπτωση 60%)! Προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με συνοδεία Κρητικής και Λαϊκής Μουσικής! Προσφέρεται Καλωσόρισμα με Παραδοσιακά Γλυκά και Ρακί καθώς και Late check out στις 14:00!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

Λούσιμο+Xτένισμα+Θεραπεία Ελληνορώσων Νεο Ψυχικό - 5€ από 19€ (Έκπτωση 74%) για ένα Λούσιμο, ένα Χτένισμα ίσιο ή φλού και μία Θεραπεία Ενυδάτωσης και αναδόμησης των μαλλιών, από το κομμωτήριο «Coiffure» στο Νέο Ψυχικό κοντά στο Μετρό Κατεχάκη!

Προσφορά: Λούσιμο+Xτένισμα+Θεραπεία Ελληνορώσων Νεο Ψυχικό – 5€ από 19€ (Έκπτωση 74%) για ένα Λούσιμο, ένα Χτένισμα ίσιο ή φλού και μία Θεραπεία Ενυδάτωσης και αναδόμησης των μαλλιών, από το κομμωτήριο «Coiffure» στο Νέο Ψυχικό κοντά στο Μετρό Κατεχάκη!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more