Thursday, October 27, 2016

Τσάντα για Laptop σε μαύρο χρώμα- 15.6 inch

Προσφορά: Τσάντα για Laptop σε μαύρο χρώμα- 15.6 inch

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Nautica ανδρικό φούτερ fleece με φερμουάρ σε 2 χρώματα!

Προσφορά:


Ένα ζεστό ανδρικό φούτερ fleece της Nautica, με πλήρες φερμουάρ και διαθέσιμο σε 2 χρώματα (γκρι ή μαύρο), με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος, αίθουσα Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και επιτραπέζια παιχνίδια! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου για 3 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος, αίθουσα Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και επιτραπέζια παιχνίδια! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου για 3 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Belle Helene Hotel - Γύθειο

Προσφορά: 28η Οκτωβρίου στο Γύθειο, στο Belle Helene Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα, μόνο με 198€ από 396€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται κρασί κατά την διάρκεια του δείπνου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

Γυναικείο σακίδιο πλάτης Calvin Klein από τη νέα κολεξιόν του οίκου!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο σακίδιο πλάτης του οίκου Calvin Klein από μονογραμμένο και κεροποιημένο καμβά σε καφέ χρώμα, με κόκκινα λουράκια και λεπτομέρειες, από τη νέα συλλογή του οίκου, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more