Thursday, August 18, 2016

Καλοκαιρινή Cine-Μαγεία…με Ένα Εισιτήριο Εισόδου για να Απολαύσετε την Υπέροχη Ρομαντική Κομεντί Όλοι οι Δρόμοι Οδηγούν στη Ρώμη, με την Αγαπημένη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ & τους Ραούλ Λούκα, Κλαούντια Καρντινάλε, Ρόζι Ντέι, Παζ Βέγκα & Ραούλ Μπόβα… στο πιο ειδυλλιακό περιβάλλον, μπροστά στη Θάλασσα με Άνετο parking, στο Cine Αύρα στην Πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά!

Προσφορά: Καλοκαιρινή Cine-Μαγεία…με Ένα Εισιτήριο Εισόδου για να Απολαύσετε την Υπέροχη Ρομαντική Κομεντί Όλοι οι Δρόμοι Οδηγούν στη Ρώμη, με την Αγαπημένη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ & τους Ραούλ Λούκα, Κλαούντια Καρντινάλε, Ρόζι Ντέι, Παζ Βέγκα & Ραούλ Μπόβα… στο πιο ειδυλλιακό περιβάλλον, μπροστά στη Θάλασσα με Άνετο parking, στο Cine Αύρα στην Πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

9,9€ για 1+1 ΔΩΡΟ Θήκη Προστασίας Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας για να προστατέψτε την κάρτα σας απο επιτήδιους ληστές, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 9,9€ για 1+1 ΔΩΡΟ Θήκη Προστασίας Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας για να προστατέψτε την κάρτα σας απο επιτήδιους ληστές, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ολοκαίνουριο γυναικείο τσάντακι Calvin Klein σε 2 χρώματα!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο τσαντάκι του οίκου Calvin Klein “Valerie Top Zip Date Bag” από τη νέα κολεξιόν του οίκου για το 2016, από faux δέρμα, με λουράκι με αλυσίδα και διαθέσιμο σε 2 χρώματα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1 – 3 εργάσιμες από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Xenia Poros Image Hotel σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, στον Πόρο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου καθημερινά καθώς και Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην ιδιωτική Παραλία του Ξενοδοχείου! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Xenia Poros Image Hotel σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, στον Πόρο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου καθημερινά καθώς και Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην ιδιωτική Παραλία του Ξενοδοχείου! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 84€ από 140€ (-40%) για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων, στο Boufounis Studios, που βρίσκεται 200μ. από την παραλία και την αγορά των Καμάρων, στη Σίφνο. Μοναδική αυθεντική Κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα απολαμβάνοντας μαγευτική θέα προς στη θάλασσα.

Προσφορά: Μόνο 84€ από 140€ (-40%) για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων, στο Boufounis Studios, που βρίσκεται 200μ. από την παραλία και την αγορά των Καμάρων, στη Σίφνο. Μοναδική αυθεντική Κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα απολαμβάνοντας μαγευτική θέα προς στη θάλασσα.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

149€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή στο γνωστό Venus Beach Hotel στη Στύρα Ευβοίας. Δωρεάν διαμονή 1 παιδιού έως 12 ετών.

Προσφορά: 149€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή στο γνωστό Venus Beach Hotel στη Στύρα Ευβοίας. Δωρεάν διαμονή 1 παιδιού έως 12 ετών.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more