Thursday, August 17, 2017

Σεμινάριο Περιποίησης Άκρων με Gel Polish Αθήνα - 75€ από 320€ (Έκπτωση 77%) για ένα Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Περιποίησης Άκρων, διάρκειας 10 ωρών που περιλαμβάνει: Manicure με Ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών χρώμα ή γαλλικό, χορήγηση βεβαίωσης σπουδών και Δωρεάν υλικά από την σχολή του Nail point Academy στο κέντρο της Αθήνας!!!

Προσφορά: Σεμινάριο Περιποίησης Άκρων με Gel Polish Αθήνα – 75€ από 320€ (Έκπτωση 77%) για ένα Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Περιποίησης Άκρων, διάρκειας 10 ωρών που περιλαμβάνει: Manicure με Ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών χρώμα ή γαλλικό, χορήγηση βεβαίωσης σπουδών και Δωρεάν υλικά από την σχολή του Nail point Academy στο κέντρο της Αθήνας!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Βαλίτσα μακιγιάζ με 50 προïόντα για μάτια, χείλη, πρόσωπο & νύχια!

Προσφορά:


Mία βαλίτσα μακιγιάζ με 50 προïόντα για τα μάτια, τα χείλη, το πρόσωπο & τα νύχια, που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες για κάθε είδους μακιγιάζ, με ένα αξιοθαύμαστο πλήθος επιλογών και χρωμάτων, με παραλαβή από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

10,90€ από 15,90€ για μία Περιστρεφόμενη Ποτηροθήκη Αυτοκινήτου 4 σε 1, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 10,90€ από 15,90€ για μία Περιστρεφόμενη Ποτηροθήκη Αυτοκινήτου 4 σε 1, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more