Wednesday, November 16, 2016

Πρωτοχρονιά ΚΑΙ Φώτα στην Τσαγκαράδα Πηλίου, στον Ξενώνα Φιλύρα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, μόνο με 109€ από 253€ (Έκπτωση 57%)! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Εορταστικά γλυκά για καλωσόρισμα καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα!

Προσφορά: Πρωτοχρονιά ΚΑΙ Φώτα στην Τσαγκαράδα Πηλίου, στον Ξενώνα Φιλύρα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, μόνο με 109€ από 253€ (Έκπτωση 57%)! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Εορταστικά γλυκά για καλωσόρισμα καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 19€ από 80€ (-76%) για μια (1) βαφή μαλλιών σε όλο το κεφάλι, ένα (1) χτένισμα, ένα (1) κούρεμα και ένα (1) λούσιμο με Προϊόντα Loreal & Wella, από το Hair&Spa Lipogen στην Ν. Σμύρνη.

Προσφορά: Μόνο 19€ από 80€ (-76%) για μια (1) βαφή μαλλιών σε όλο το κεφάλι, ένα (1) χτένισμα, ένα (1) κούρεμα και ένα (1) λούσιμο με Προϊόντα Loreal & Wella, από το Hair&Spa Lipogen στην Ν. Σμύρνη.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποκτήστε υγιές σώμα, μυοσκελετική ενδυνάμωση, ψυχική ηρεμία, πνευματική ισορροπία και διαύγεια! Μόνο 15€ για 1 μήνα μαθημάτων Hatha Yoga, από την σχολή ARTSHUB στην Δάφνη. Αρχικής αξίας 35€. Έκπτωση 58%!

Προσφορά: Αποκτήστε υγιές σώμα, μυοσκελετική ενδυνάμωση, ψυχική ηρεμία, πνευματική ισορροπία και διαύγεια! Μόνο 15€ για 1 μήνα μαθημάτων Hatha Yoga, από την σχολή ARTSHUB στην Δάφνη. Αρχικής αξίας 35€. Έκπτωση 58%!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more