Saturday, December 15, 2018

12,90€ από 19,90€ για Ασημένια Σκουλαρίκια Philip Jones Με Μαργαρίτες, με δυνατότητα παραλαβής και πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από την DoneDeals Goods.

Προσφορά: 12,90€ από 19,90€ για Ασημένια Σκουλαρίκια Philip Jones Με Μαργαρίτες, με δυνατότητα παραλαβής και πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από την DoneDeals Goods.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Από 50€ για συνεδρία με laser τελευταίας τεχνολογίας για οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυία, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, στο υπερσύγχρονο "BM Medical Beauty" στον Πειραιά!! Δείτε θεαματικά και απόλυτα ανώδυνα τα αποτελέσματα της οριστικής αποτρίχωσης με laser το οποίο θα προσαρμοστεί ανάλογα με τον φωτότυπο του δέρματός, το μέγεθος και το χρώμα των τριχών!

Προσφορά: Από 50€ για συνεδρία με laser τελευταίας τεχνολογίας για οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυία, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, στο υπερσύγχρονο “BM Medical Beauty” στον Πειραιά!! Δείτε θεαματικά και απόλυτα ανώδυνα τα αποτελέσματα της οριστικής αποτρίχωσης με laser το οποίο θα προσαρμοστεί ανάλογα με τον φωτότυπο του δέρματός, το μέγεθος και το χρώμα των τριχών!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more