Friday, August 12, 2016

Βούρτσα Καθαρισμού Πολλαπλών Χρήσεων Sticky Buddy

Προσφορά: Βούρτσα Καθαρισμού Πολλαπλών Χρήσεων Sticky Buddy

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

159€ από 315€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών σε Cabana ή Yurt με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Club Agia Anna Summer Resort, στην Αγία Άννα Ευβοίας! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχονται Εκδρομές και καθημερινό Πρόγραμμα Παιδαγωγικών Δραστηριοτήτων! Απολαύστε 3 μέρες στον ονειρεμένο προορισμό διακοπών, μέσα στο πευκόφυτο δάσος! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 159€ από 315€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών σε Cabana ή Yurt με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Club Agia Anna Summer Resort, στην Αγία Άννα Ευβοίας! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχονται Εκδρομές και καθημερινό Πρόγραμμα Παιδαγωγικών Δραστηριοτήτων! Απολαύστε 3 μέρες στον ονειρεμένο προορισμό διακοπών, μέσα στο πευκόφυτο δάσος! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Εκμάθηση Αποτρίχωσης Με Κλωστή & Σχηματισμός Φρυδιών!!29€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια εκμάθησης Αποτρίχωσης Με Κλωστή & Σχηματισμός Φρυδιών με απόκτηση Βεβαίωσης Σπουδών συνολικής διάρκειας 8 ωρών. Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στη Σχολή Beauty Academy στην Καλλιθέα. Η σχολή μας αποτελείται από έναν όμορφο και ευχάριστο χώρο, με καταξιωμένους καθηγητές, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της τέχνης και της ομορφιάς, με σκοπό να εκπαιδεύσει επαγγελματίες για μια πετυχημένη πορεία.

Προσφορά: Εκμάθηση Αποτρίχωσης Με Κλωστή & Σχηματισμός Φρυδιών!!29€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια εκμάθησης Αποτρίχωσης Με Κλωστή & Σχηματισμός Φρυδιών με απόκτηση Βεβαίωσης Σπουδών συνολικής διάρκειας 8 ωρών. Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στη Σχολή Beauty Academy στην Καλλιθέα. Η σχολή μας αποτελείται από έναν όμορφο και ευχάριστο χώρο, με καταξιωμένους καθηγητές, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της τέχνης και της ομορφιάς, με σκοπό να εκπαιδεύσει επαγγελματίες για μια πετυχημένη πορεία.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι

Προσφορά: 189€ από 496€ ( Έκπτωση 62%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Relax Massage, Ολιστικό Χαλαρωτικό Μασάζ σώματος, πελμάτων και κεφαλής, με αιθέρια έλαια διάρκειας 25 λεπτών, μία Θεραπεία Προσώπου, μία Συνεδρία Solarium και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος, αίθουσα Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και επιτραπέζια παιχνίδια! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους διαμείνουν από 20/08 έως 02/09 θα έχουν την ευκαιρία να είναι μαζί με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που πραγματοποιεί την προετοιμασία της! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more