Saturday, March 19, 2016

Έξυπνο Μικρό (ψείρα) Ακουστικό Βluetooth

Προσφορά: Έξυπνο Μικρό (ψείρα) Ακουστικό Βluetooth

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Κρητικό Μεζεδοπωλείο!! 12,90€ για ένα γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο φαγητού αξίας 20€, στο Κρητικό Μουσικό Μεζεδοπωλείο Ρακοπαίγνιο στην Άνω Γλυφάδα.

Προσφορά: Κρητικό Μεζεδοπωλείο!! 12,90€ για ένα γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο φαγητού αξίας 20€, στο Κρητικό Μουσικό Μεζεδοπωλείο Ρακοπαίγνιο στην Άνω Γλυφάδα.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μικρό Service Αυτοκινήτου, με αλλαγή λαδιών, αλλαγή φίλτρου λαδιών, γενικό διαγνωστικό έλεγχο 21 σημείων και εργασία, από το συνεργείο αυτοκινήτων ΄Κουρκουλάκος-Ξανθάκος΄ στην Νέα Φιλαδέλφεια !!!

Προσφορά: Μικρό Service Αυτοκινήτου, με αλλαγή λαδιών, αλλαγή φίλτρου λαδιών, γενικό διαγνωστικό έλεγχο 21 σημείων και εργασία, από το συνεργείο αυτοκινήτων ΄Κουρκουλάκος-Ξανθάκος΄ στην Νέα Φιλαδέλφεια !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

7€ από 14€ για να απολαύσετε δυο (2) καφέδες & ένα (1) club sandwish στο Moments Cafe Bar στην Ηλιούπολη!! Ιδανικός χώρος για ζεστές και cozy... Moments. Έκπτωση 50%!!

Προσφορά: 7€ από 14€ για να απολαύσετε δυο (2) καφέδες & ένα (1) club sandwish στο Moments Cafe Bar στην Ηλιούπολη!! Ιδανικός χώρος για ζεστές και cozy… Moments. Έκπτωση 50%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more