Sunday, May 8, 2016

Βάση Γραφείου για Οθόνες, 4 θύρες USB & 3,5mm jack για Ακουστικά

Προσφορά: Βάση Γραφείου για Οθόνες, 4 θύρες USB & 3,5mm jack για Ακουστικά

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικείο ρολόι Invicta με δερμάτινο λουράκι σε καφέ ή λευκό χρώμα!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο ρολόι Invicta ”Angel”, με διάμετρο 32mm, αδιάβροχο στα 30μ. και διαθέσιμο σε 3 σχέδια: 1. Λευκό λουράκι με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι 2. Λευκό λουράκι με κάσα από επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι 18Κ ή 3. Καφέ δερμάτινο λουράκι και κάσα από επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι 18Κ, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1- 2 εργάσιμες από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

59€ από 240€ για 1 συνεδρία κρυολιπόλυσης ή 99€ από 480€ για 2 συνεδρίες κρυολιπόλυσης, σε περιοχή της επιλογής σας με μόνιμο αποτέλεσμα και ιατρική φροντίδα και δώρο η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF για την οριστικοποίηση του αποτελέσματος. Μια προσφορά από το ολοκαίνουργιο κέντρο Υγείας & Ομορφιάς SoYouCult στην Αθήνα!!

Προσφορά: 59€ από 240€ για 1 συνεδρία κρυολιπόλυσης ή 99€ από 480€ για 2 συνεδρίες κρυολιπόλυσης, σε περιοχή της επιλογής σας με μόνιμο αποτέλεσμα και ιατρική φροντίδα και δώρο η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF για την οριστικοποίηση του αποτελέσματος. Μια προσφορά από το ολοκαίνουργιο κέντρο Υγείας & Ομορφιάς SoYouCult στην Αθήνα!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μοναδική Προσφορά Περιποίησης για Πρόσωπο, Λαιμό και Στήθος! 79€ από 250€ για 6 θεραπείες Υαλουρονικού προσώπου, 6 θεραπείες RF προσώπου, 6 θεραπείες αντιγήρανσης, 6 θεραπείες RF για το λαιμό και 6 θεραπείες RF για το στήθος με εφαρμογή από εξειδικευμένο δερματολόγο, στο κέντρο ιατρικής αισθητικής Redefine Beauty στo Μαρούσι (έναντι στάση Ησάπ Αμαρουσίου). Έκπτωση 67%.

Προσφορά: Μοναδική Προσφορά Περιποίησης για Πρόσωπο, Λαιμό και Στήθος! 79€ από 250€ για 6 θεραπείες Υαλουρονικού προσώπου, 6 θεραπείες RF προσώπου, 6 θεραπείες αντιγήρανσης, 6 θεραπείες RF για το λαιμό και 6 θεραπείες RF για το στήθος με εφαρμογή από εξειδικευμένο δερματολόγο, στο κέντρο ιατρικής αισθητικής Redefine Beauty στo Μαρούσι (έναντι στάση Ησάπ Αμαρουσίου). Έκπτωση 67%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more