Tuesday, September 27, 2016

Σετ Πυρογράφος 60W για Σκάλισμα σε Ξύλο

Προσφορά: Σετ Πυρογράφος 60W για Σκάλισμα σε Ξύλο

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ρώμη για 4ήμερο μόνο με 135€ μαζί με αεροπορικά και διαμονή!

Προσφορά:


Αποκλειστική προσφορά για κρατήσεις το Νοέμβριο! Ταξίδι στην πανέμορφη Ρώμη με ένα αξέχαστο 4ήμερο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με Ryanair και 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε 3* ξενοδοχείο, από το ”Loyalty Business Club”!

πηγή: deals365.gr

Read more

195€ από 390€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο Δρυμώνα Τριχωνίδας, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στο Drymonas Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Προσφορά: 195€ από 390€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο Δρυμώνα Τριχωνίδας, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στο Drymonas Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στο Ελατοχώρι Πιερίας, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο Ξενώνα Μύθο! Προσφέρεται ποτό Καλωσορίσματος και μια χρήση των Spa, Sauna και Υδρομασάζ! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Προσφορά: 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στο Ελατοχώρι Πιερίας, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο Ξενώνα Μύθο! Προσφέρεται ποτό Καλωσορίσματος και μια χρήση των Spa, Sauna και Υδρομασάζ! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

6 συνεδρίες λεμφικού μασάζ - Αδυνάτισμα-Κυτταρίτιδα Σύνταγμα|Χολαργός |Αγ.Δημήτριος|Πειραιάς - 20€ για ένα express πρόγραμμα 18 θεραπειών Σύσφιξης και Αδυνατίσματος για γρήγορη απώλεια κιλών και μείωση πόντων που περιλαμβάνει: 6 cavitation, 6 μη ενέσιμες Μεσοθεραπείες και 6 ultratone για σύσφιξη ή 30€ για 6 συνεδρίες λεμφικού μασάζ για εξάλειψη της κυτταρίτιδας καθώς και μείωση του τοπικού πάχους που περιλαμβάνουν: 3 θεραπείες Λεμφικού drainaze με lymphatic και 3 Λεμφικά Μασάζ με το χέρι (Έκπτωση 98%), στην αλυσίδα καταστημάτων «Medical Εsthetics» στο Σύνταγμα πολύ κοντά στο Μετρό, στον Χολαργό πολύ κοντά στο Μετρό, στον Άγιο Δημήτριο και στον Πειραιά!!!

Προσφορά: 6 συνεδρίες λεμφικού μασάζ – Αδυνάτισμα-Κυτταρίτιδα Σύνταγμα|Χολαργός |Αγ.Δημήτριος|Πειραιάς – 20€ για ένα express πρόγραμμα 18 θεραπειών Σύσφιξης και Αδυνατίσματος για γρήγορη απώλεια κιλών και μείωση πόντων που περιλαμβάνει: 6 cavitation, 6 μη ενέσιμες Μεσοθεραπείες και 6 ultratone για σύσφιξη ή 30€ για 6 συνεδρίες λεμφικού μασάζ για εξάλειψη της κυτταρίτιδας καθώς και μείωση του τοπικού πάχους που περιλαμβάνουν: 3 θεραπείες Λεμφικού drainaze με lymphatic και 3 Λεμφικά Μασάζ με το χέρι (Έκπτωση 98%), στην αλυσίδα καταστημάτων «Medical Εsthetics» στο Σύνταγμα πολύ κοντά στο Μετρό, στον Χολαργό πολύ κοντά στο Μετρό, στον Άγιο Δημήτριο και στον Πειραιά!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

super:Εγκατάσταση και Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών από 20€ ή Service Οικιακών Συσκευών από 25€ (Αρχική Τιμή 70€) από την Kordas Service.

Προσφορά: super:Εγκατάσταση και Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών από 20€ ή Service Οικιακών Συσκευών από 25€ (Αρχική Τιμή 70€) από την Kordas Service.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more