Saturday, July 30, 2016

2 σε 1 σετ με βραδινό τσαντάκι και νεσεσέρ καλλυντικών της Guess!

Προσφορά:


Ένα τσαντάκι – νεσεσέρ μακιγιάζ 2 σε 1 της Guess, με ένα πλαστικό διάφανο τσαντάκι για τα καλλυντικά σας και ένα μονογραμμένο τσαντάκι από faux δέρμα για τις βραδινές σας εξόδους, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

Αποδράστε στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής στο 4 αστέρων Pallini Beach Hotel του ομίλου G Hotels για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Double Side Sea View Room, επάνω στο Κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Αποδράστε στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής στο 4 αστέρων Pallini Beach Hotel του ομίλου G Hotels για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Double Side Sea View Room, επάνω στο Κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

19€ για τη συμμετοχή ενός (1) ατόμου στη Μονοήμερη εκδρομή στο Πόρτο Χέλι, την παραλία της Κόστα και στο όμορφο νησί των Σπετσών, το Σάββατο 13 Αυγούστου. Ήλιος, Θάλασσα, πανέμορφα τοπία ! Το Another Tour εγγυάται την άρτια οργάνωση της εκδρομής καθώς και την άψογη εξυπηρέτησή σας !

Προσφορά: 19€ για τη συμμετοχή ενός (1) ατόμου στη Μονοήμερη εκδρομή στο Πόρτο Χέλι, την παραλία της Κόστα και στο όμορφο νησί των Σπετσών, το Σάββατο 13 Αυγούστου. Ήλιος, Θάλασσα, πανέμορφα τοπία ! Το Another Tour εγγυάται την άρτια οργάνωση της εκδρομής καθώς και την άψογη εξυπηρέτησή σας !

πηγή: alepouditsa.gr

Read more