Tuesday, October 18, 2016

30€ για ένα Μοναδικό πακέτο VIP Golden Luxury συνολικής διάρκειας 3 ωρών και 40 λεπτών! Περιλαμβάνει Full body μασάζ, Peeling, Χαμάμ, Αρωματοβροχή, Μάσκα σώματος και Ολοκληρωμένο βαθύ καθαρισμό προσώπου, στο πολυτελές The Golden Athens Spa στο Σύνταγμα. Αρχική Αξία 220€. Εκπτωση 86%.

Προσφορά: 30€ για ένα Μοναδικό πακέτο VIP Golden Luxury συνολικής διάρκειας 3 ωρών και 40 λεπτών! Περιλαμβάνει Full body μασάζ, Peeling, Χαμάμ, Αρωματοβροχή, Μάσκα σώματος και Ολοκληρωμένο βαθύ καθαρισμό προσώπου, στο πολυτελές The Golden Athens Spa στο Σύνταγμα. Αρχική Αξία 220€. Εκπτωση 86%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Εγγυημένα αποτελεσματική απολύμανση κοινόχρηστου χώρου πολυκατοικίας ή ενός διαμερίσματός, με ειδικά σκευάσματα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, με χορήγηση πιστοποιητικού απολύμανσης, από την εταιρεία "Mpakis Service" με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική!!

Προσφορά: Εγγυημένα αποτελεσματική απολύμανση κοινόχρηστου χώρου πολυκατοικίας ή ενός διαμερίσματός, με ειδικά σκευάσματα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, με χορήγηση πιστοποιητικού απολύμανσης, από την εταιρεία “Mpakis Service” με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πρωτοποριακή ζώνη αδυνατίσματος διπλής δράσης Velform Sauna - Massage με τηλεχειριστήριο, που συνδυάζει αποτελεσματικά τα οφέλη της σάουνας & του μασάζ, ζεσταίνοντας και αποβάλλοντας με την εφίδρωση λίπος & τοξίνες ενώ με την δόνηση πετυχαίνετε εκγύμναση & σύσφιξη χωρίς κόπο, με παραλαβή από το "Idea Hellas" στη Νέα Ιωνία και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

Προσφορά: Πρωτοποριακή ζώνη αδυνατίσματος διπλής δράσης Velform Sauna – Massage με τηλεχειριστήριο, που συνδυάζει αποτελεσματικά τα οφέλη της σάουνας & του μασάζ, ζεσταίνοντας και αποβάλλοντας με την εφίδρωση λίπος & τοξίνες ενώ με την δόνηση πετυχαίνετε εκγύμναση & σύσφιξη χωρίς κόπο, με παραλαβή από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more