Wednesday, May 11, 2016

185€ το άτομο για 4 μέρες στo Mιλάνο από Αθήνα στις 2-5 Ιουνίου. Περιλαμβάνονται Αεροπορικά, Φόροι αεροδρομίωv και 3 διανυκτερεύσεις σε 4* κεντρικό Ξενοδοχείο.

Προσφορά: 185€ το άτομο για 4 μέρες στo Mιλάνο από Αθήνα στις 2-5 Ιουνίου. Περιλαμβάνονται Αεροπορικά, Φόροι αεροδρομίωv και 3 διανυκτερεύσεις σε 4* κεντρικό Ξενοδοχείο.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

239€ από 478€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στην Πορταριά Πηλίου σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται καθημερινή χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 239€ από 478€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στην Πορταριά Πηλίου σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται καθημερινή χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

15€ για για μια (1) θεραπεία διαμαντοθεραπείας. Μια εφαρμογή φιλική στο δέρμα, χωρίς διάστημα αποκατάστασης. Επαναστατική μέθοδος που θα δώσει ενυδάτωση, λάμψη, φωτεινότητα, λείανση ρυτίδων, εξάλειψη πανάδων, ουλών, ακμής και ρύθμιση της λιπαρότητας! ΔΩΡΟ μια οξυγονοθεραπεία!!Προσφορά από το Κέντρο Αισθητικής +MEDISystem στην Κηφισιά! Αρχικής αξίας 120€ - Έκπτωση 88% !!

Προσφορά: 15€ για για μια (1) θεραπεία διαμαντοθεραπείας. Μια εφαρμογή φιλική στο δέρμα, χωρίς διάστημα αποκατάστασης. Επαναστατική μέθοδος που θα δώσει ενυδάτωση, λάμψη, φωτεινότητα, λείανση ρυτίδων, εξάλειψη πανάδων, ουλών, ακμής και ρύθμιση της λιπαρότητας! ΔΩΡΟ μια οξυγονοθεραπεία!!Προσφορά από το Κέντρο Αισθητικής +MEDISystem στην Κηφισιά! Αρχικής αξίας 120€ – Έκπτωση 88% !!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αυγά Μάτια: η μουσική κωμωδία σε προσφορά στο Τσάι στη Σαχάρα!

Προσφορά:


Είσοδος ενός ατόμου στην μουσική κωμωδία “Αυγά Μάτια”, που θα σας διασκεδάσει με ένα πλήθος τραγελαφικών καταστάσεων που συμβαίνουν σε ένα καφέ, στο ”Τσάι στη Σαχάρα” στα Ιλίσια.

πηγή: deals365.gr

Read more

€18 από €24 για Απεριόριστο Φαγητό και Ποτό 2 ατόμων στο ΝΕΟ Κεφτές και Δε Φταις στη Γλυφάδα ( €9 / άτομο )

Προσφορά: €18 από €24 για Απεριόριστο Φαγητό και Ποτό 2 ατόμων στο ΝΕΟ Κεφτές και Δε Φταις στη Γλυφάδα ( €9 / άτομο )

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ανδρικό ρολόι Invicta με μπλε καντράν, διάμετρο 42mm & αδιάβροχο!

Προσφορά:


Ένα ανδρικό ρολόι Invicta, από ανοξείδωτο ατσάλι και με επιχρυσωμένες λεπτομέρειες 23Κ, με μπλε καντράν, διάμετρο 42mm και αδιάβροχο στα 200μ., με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1-2 εργάσιμες από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

All Cut About!!7€ από 17€ για ένα (1) ημιμόνιμο manicure (απλό ή γαλλικό) και μια (1) αποτρίχωση άνω χείλους με κλωστή, από το κομμωτήριο All Cut About, μόλις λίγα μέτρα από τον σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω. Έκπτωση 59%!!

Προσφορά: All Cut About!!7€ από 17€ για ένα (1) ημιμόνιμο manicure (απλό ή γαλλικό) και μια (1) αποτρίχωση άνω χείλους με κλωστή, από το κομμωτήριο All Cut About, μόλις λίγα μέτρα από τον σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω. Έκπτωση 59%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more