Friday, March 17, 2017

Σκούπα Swivel Sweeper Μax με νέο σχεδιασμό & super τιμή!

Προσφορά:


Eπαναφορτιζόμενη σκούπα ”Swivel Sweeper Max”, με 4 νέες αφαιρούμενες βούρτσες που καθαρίζονται πανεύκολα, περιστροφή 360 μοιρών που φτάνει και στα πιο δύσκολα σημεία, μακρύ κοντάρι, πολύ ελαφριά και με κάδο που ανοίγει χωρίς να βγει, με παραλαβή από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

ALL INCLUSIVE το Πάσχα στη Ρόδο, στο 5 αστέρων Aldemar Amilia Mare! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Κήπο μόνο με 390€ από 780€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ! Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Μπύρα, Κρασί, Αναψυκτικά, Χυμοί, Ούζο, Ρακί, Brandy, Καφές, Σνακ, Sandwiches και Παγωτά κατά την διάρκεια της ημέρας! Mini Club για τους μικρούς μας φίλους με πολλές παιδικές δραστηριότητες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE το Πάσχα στη Ρόδο, στο 5 αστέρων Aldemar Amilia Mare! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Κήπο μόνο με 390€ από 780€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ! Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Μπύρα, Κρασί, Αναψυκτικά, Χυμοί, Ούζο, Ρακί, Brandy, Καφές, Σνακ, Sandwiches και Παγωτά κατά την διάρκεια της ημέρας! Mini Club για τους μικρούς μας φίλους με πολλές παιδικές δραστηριότητες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πάσχα στο 4 αστέρων Tinos Beach Hotel, στην Τήνο! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Παραδοσιακό ψήσιμο του Οβελία με Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα και Ζωντανή Μουσική καθώς και Ποτά όπως Κρασί, Ούζο και Μπύρα δίπλα στην Πισίνα! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης αφιερώνοντας χρόνο στην οικογένειά σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στο 4 αστέρων Tinos Beach Hotel, στην Τήνο! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Παραδοσιακό ψήσιμο του Οβελία με Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα και Ζωντανή Μουσική καθώς και Ποτά όπως Κρασί, Ούζο και Μπύρα δίπλα στην Πισίνα! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης αφιερώνοντας χρόνο στην οικογένειά σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σετ 10τμχ Ανοξείδωτες Κατσαρόλες Royalty Line RL-1004

Προσφορά: Σετ 10τμχ Ανοξείδωτες Κατσαρόλες Royalty Line RL-1004

πηγή: alepouditsa.gr

Read more