Sunday, July 17, 2016

ME 7€ κουπόνι και έχετε έκπτωση 56% σε Ολοκληρωμένο Service αυτοκινήτου παντός τύπου έως και 2000 κυβικά, που περιλαμβάνει Εργασία και Ανταλλακτικά, από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του συνεργείου αυτοκινήτων GOUMAS SERVICE, στην περιοχή της Αργυρούπολης, αρχικής αξίας 140€.

Προσφορά: ME 7€ κουπόνι και έχετε έκπτωση 56% σε Ολοκληρωμένο Service αυτοκινήτου παντός τύπου έως και 2000 κυβικά, που περιλαμβάνει Εργασία και Ανταλλακτικά, από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του συνεργείου αυτοκινήτων GOUMAS SERVICE, στην περιοχή της Αργυρούπολης, αρχικής αξίας 140€.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

15€ Μόνο για ένα Γεύμα δύο ατόμων στο Roof Restaurant Το Μυστικό στον Υμηττό! Δοκιμάστε μεζέδες φτιαγμένους με μεράκι στην όμορφη ταράτσα με θέα την Αθήνα! Ένα ''κοινό'' πλέον Μυστικό σας καλωσορίζει να το ανακαλύψετε! Αρχικής αξίας 25€ - έκπτωση 40%

Προσφορά: 15€ Μόνο για ένα Γεύμα δύο ατόμων στο Roof Restaurant Το Μυστικό στον Υμηττό! Δοκιμάστε μεζέδες φτιαγμένους με μεράκι στην όμορφη ταράτσα με θέα την Αθήνα! Ένα ”κοινό” πλέον Μυστικό σας καλωσορίζει να το ανακαλύψετε! Αρχικής αξίας 25€ – έκπτωση 40%

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Unisex ρολόι Lacoste με μαύρο λουράκι σιλικόνης!

Προσφορά:


Ένα unisex ρολόι Lacoste με μαύρο λουράκι σιλικόνης, για σπορ κομψότητα κάθε στιγμή, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής σε 1 – 3 εργάσιμες από το “Ouaou.gr”.

πηγή: deals365.gr

Read more

10€ απο 55€ μια (1) φωτοανάπλαση προσώπου & θεραπεια ματιών συνολικής διάρκειας 40 λεπτών από το ολοκαίνουριο «Unani Biospa» στο Χαλάνδρι!! Με τη μέθοδο της φωτοανάπλασης είναι εφικτή η ανάπλαση, η αντιγήρανση και η άμεση λάμψη του δέρματος!! Έκπτωση 82%!!

Προσφορά: 10€ απο 55€ μια (1) φωτοανάπλαση προσώπου & θεραπεια ματιών συνολικής διάρκειας 40 λεπτών από το ολοκαίνουριο «Unani Biospa» στο Χαλάνδρι!! Με τη μέθοδο της φωτοανάπλασης είναι εφικτή η ανάπλαση, η αντιγήρανση και η άμεση λάμψη του δέρματος!! Έκπτωση 82%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πολυκόφτης με 4 λεπίδες Veggie Oscar (400 Watt)

Προσφορά: Πολυκόφτης με 4 λεπίδες Veggie Oscar (400 Watt)

πηγή: alepouditsa.gr

Read more