Thursday, April 27, 2017

243€ από 486€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στην Εύβοια στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχονται Αναψυκτικά και Κρασί κατά την διάρκεια του Βραδινού καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 243€ από 486€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στην Εύβοια στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχονται Αναψυκτικά και Κρασί κατά την διάρκεια του Βραδινού καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Καθαρισμός κουβέρτας & παπλώματος με δωρεάν παραλαβή & παράδοση!

Προσφορά:


Επιμελής και ολοκληρωμένος επαγγελματικός καθαρισμός κουβερτών & παπλωμάτων, με δωρεάν φύλαξη, παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας, από την εταιρεία “Express Hellas” στη Θεσσαλονίκη!

πηγή: deals365.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 339€ από 620€ ( Έκπτωση 45%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Παρέχεται Late check out! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 339€ από 620€ ( Έκπτωση 45%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Παρέχεται Late check out! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Προσφορά από 55€ ανά διανυκτέρευση με Πρωινό 2 ενήλικες και έως 2 παιδιά έως 12 ετών στο Pappas Hotel

Προσφορά: Προσφορά από 55€ ανά διανυκτέρευση με Πρωινό 2 ενήλικες και έως 2 παιδιά έως 12 ετών στο Pappas Hotel

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

150€ από 300€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Ξυλόκαστρο, στο Le Convivial! Προσφέρεται Ποτό καλωσορίσματος! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 150€ από 300€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Ξυλόκαστρο, στο Le Convivial! Προσφέρεται Ποτό καλωσορίσματος! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more