Monday, April 24, 2017

Πρωτομαγιά και Αγίου Πνεύματος στην Κυλλήνη στο Vigla Village! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 33τμ, μόνο με 239€ από 478€( Έκπτωση 50%)! Απολαύστε 4 ημέρες στη Κυλλήνη!

Προσφορά: Πρωτομαγιά και Αγίου Πνεύματος στην Κυλλήνη στο Vigla Village! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 33τμ, μόνο με 239€ από 478€( Έκπτωση 50%)! Απολαύστε 4 ημέρες στη Κυλλήνη!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικείο ρολόι TechnoMarine Chrono TMCS3 με ροζ δερμάτινο λουράκι!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο ρολόι TechnoMarine Chrono “Mop Dial Pink Leather Strap TMCS37”, με ροζ δερμάτινο λουράκι, 3 υποκαντράν, διάμετρο 40mm και με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “time2buy.gr”!

πηγή: deals365.gr

Read more

9,9€ για μια Βάση με Διπλή Ποτηροθήκη για το αυτοκίνητο για τη στήριξη των αναψυκτικών ή των μπουκαλιών σας κατά την οδήγηση, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 9,9€ για μια Βάση με Διπλή Ποτηροθήκη για το αυτοκίνητο για τη στήριξη των αναψυκτικών ή των μπουκαλιών σας κατά την οδήγηση, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

110€ για πλήρες πακέτο υδραυλικών εργασιών . Το πακέτο περιλαμβάνει αλλαγή μπαταριών, ειδών υγιεινής , σιφώνια , θερμοσίφωνα και αξεσουάρ, από την έμπειρη ομάδα υδραυλικών της εταιρείας DEL CLIMA.Αρχική αξία 210€.

Προσφορά: 110€ για πλήρες πακέτο υδραυλικών εργασιών . Το πακέτο περιλαμβάνει αλλαγή μπαταριών, ειδών υγιεινής , σιφώνια , θερμοσίφωνα και αξεσουάρ, από την έμπειρη ομάδα υδραυλικών της εταιρείας DEL CLIMA.Αρχική αξία 210€.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more