Friday, July 22, 2016

ΜΟΝΟ 10€ για Αδυνάτισμα έως 10 κιλά με 10 συνεδρίες μηχανημάτων! Σίγουρο αδυνάτισμα 1-10 κιλών με 10 συνεδρίες μηχανημάτων αδυνατίσματος και λιπογλυπτικής (3 Presso - 3 Liposauna - 4 ηλεκτροθεραπείες) , διάρκειας 30' η κάθε μία και Δώρο εξατομικεύμενα εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής συνολικής διάρκειας 1 μήνα και 2 λιπομετρήσεις, για αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, από το Κέντρο Κοσμητικής Ιατρικής "Mediaspis" στο Περιστέρι. Αρχικής αξίας 150€. Έκπτωση 93%!

Προσφορά: ΜΟΝΟ 10€ για Αδυνάτισμα έως 10 κιλά με 10 συνεδρίες μηχανημάτων! Σίγουρο αδυνάτισμα 1-10 κιλών με 10 συνεδρίες μηχανημάτων αδυνατίσματος και λιπογλυπτικής (3 Presso – 3 Liposauna – 4 ηλεκτροθεραπείες) , διάρκειας 30′ η κάθε μία και Δώρο εξατομικεύμενα εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής συνολικής διάρκειας 1 μήνα και 2 λιπομετρήσεις, για αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, από το Κέντρο Κοσμητικής Ιατρικής “Mediaspis” στο Περιστέρι. Αρχικής αξίας 150€. Έκπτωση 93%!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Σουίτα με Ημιδιατροφή (Παραδοσιακό Πρωινό με Βιολογικά Προϊόντα και Βραδινό), στο 4 αστέρων "ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ" Hotel στον Ασπροπόταμο Τρικάλων! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου καθημερινά καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Αποδράστε και απολαύστε τις ομορφιές της περιοχής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Σουίτα με Ημιδιατροφή (Παραδοσιακό Πρωινό με Βιολογικά Προϊόντα και Βραδινό), στο 4 αστέρων “ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ” Hotel στον Ασπροπόταμο Τρικάλων! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου καθημερινά καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Αποδράστε και απολαύστε τις ομορφιές της περιοχής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

*** ΣΚΟΠΕΛΟΣ *** Από 34€ ανά διανυκτέρευση για 2 άτομα, με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, στο Christinis Guest Rooms στη μαγευτική Σκόπελο, 800 μέτρα από το κέντρο του νησιού. Αρχικής αξίας 62€ - Έκπτωση 45%!!

Προσφορά: *** ΣΚΟΠΕΛΟΣ *** Από 34€ ανά διανυκτέρευση για 2 άτομα, με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, στο Christinis Guest Rooms στη μαγευτική Σκόπελο, 800 μέτρα από το κέντρο του νησιού. Αρχικής αξίας 62€ – Έκπτωση 45%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Δερμάτινο τσαντάκι Calvin Klein από δέρμα Saffiano σε κόκκινο χρώμα!

Προσφορά:


Ένα δερμάτινο τσαντάκι Calvin Klein, από ανθεκτικό δέρμα Saffiano και διαθέσιμο σε ανοιχτό κόκκινο χρώμα, με crossbody λουράκι και με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

119€ από 270€ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στην Εύβοια στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 119€ από 270€ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στην Εύβοια στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Από 49.90€ για Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπερηχογραφικός Έλεγχος μαστών, Κλινικός Έλεγχος και Εξέταση CA 15-3, από το σύγχρονο Πολυϊατρείο Αξονική Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας!! Γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!!

Προσφορά: Από 49.90€ για Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπερηχογραφικός Έλεγχος μαστών, Κλινικός Έλεγχος και Εξέταση CA 15-3, από το σύγχρονο Πολυϊατρείο Αξονική Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας!! Γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more