Saturday, May 7, 2016

Σετ Μαγνητικών Κατσαβιδιών με Βάση 18 τεμάχιων

Προσφορά: Σετ Μαγνητικών Κατσαβιδιών με Βάση 18 τεμάχιων

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Δερμάτινη Τσάντα Michael Kors Jet Set Tote σε 2 χρώματα!

Προσφορά:


Μία δερμάτινη τσάντα του οίκου Michael Kors ”Jet Set Travel Tote”, από Saffiano δέρμα και με μεγάλο χρυσό μεταλλικό λογότυπο MK, διαθέσιμη σε 2 χρώματα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

Body and Health!! 25€ για μια (1) συνεδρία full body massage διάρκειας 45 λεπτών και μια (1) συνεδρία φυσικοθεραπείας διάρκειας 45 λεπτών, με εξελιγμένο εξοπλισμό ανίχνευσης και αντιμετώπισης φλεγμονών, από το Κέντρο Ευεξίας Body and Health στην Αθήνα (στάση Μετρό Αμπελόκηποι). Έκπτωση 58%!!

Προσφορά: Body and Health!! 25€ για μια (1) συνεδρία full body massage διάρκειας 45 λεπτών και μια (1) συνεδρία φυσικοθεραπείας διάρκειας 45 λεπτών, με εξελιγμένο εξοπλισμό ανίχνευσης και αντιμετώπισης φλεγμονών, από το Κέντρο Ευεξίας Body and Health στην Αθήνα (στάση Μετρό Αμπελόκηποι). Έκπτωση 58%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

18€ για τη συμμετοχή ενός (1) ατόμου στη Μονοήμερη εκδρομή στον γραφικό Γαλατά και στο όμορφο νησί του Πόρου, το Σάββατο 28 Μαίου και το Σάββατο 11 Ιουνίου. Απολαύστε το Ήλιο και την Θάλασσα σε ένα πανέμορφο τοπίο ! Το Another Tour εγγυάται την άρτια οργάνωση της εκδρομής καθώς και την άψογη εξυπηρέτησή σας !

Προσφορά: 18€ για τη συμμετοχή ενός (1) ατόμου στη Μονοήμερη εκδρομή στον γραφικό Γαλατά και στο όμορφο νησί του Πόρου, το Σάββατο 28 Μαίου και το Σάββατο 11 Ιουνίου. Απολαύστε το Ήλιο και την Θάλασσα σε ένα πανέμορφο τοπίο ! Το Another Tour εγγυάται την άρτια οργάνωση της εκδρομής καθώς και την άψογη εξυπηρέτησή σας !

πηγή: alepouditsa.gr

Read more