Sunday, January 17, 2016

Είσοδος στην συνταρακτική παράσταση Εγώ η Μάρθα Φρόυντ στη μισή τιμή!

Προσφορά:


Είσοδο ενός ατόμου στην παράσταση “Εγώ η Μάρθα Φρόυντ”, μια συγκλονιστική παράσταση για τον έρωτα, την ψυχανάλυση, τη γυναικεία σεξουαλικότητα, την τρέλα και το θάνατο, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Φωτεινής Τσαλίκογλου, στο Θέατρο ”4 Εποχές” στην Πλατεία Αμερικής!

πηγή: deals365.gr

Read more

Ποια δεν θέλει να είναι όμορφη με την βοήθεια της φύσης και με τα πιο αγνά Βιολογικά Προϊόντα;; 'Ολες θα θέλατε να αντισταθείτε στα σημάδια του χρόνου που αφήνει χωρίς διακρίσεις επάνω σας !!! (p.245)

Προσφορά: Ποια δεν θέλει να είναι όμορφη με την βοήθεια της φύσης και με τα πιο αγνά Βιολογικά Προϊόντα;; ‘Ολες θα θέλατε να αντισταθείτε στα σημάδια του χρόνου που αφήνει χωρίς διακρίσεις επάνω σας !!! (p.245)

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόννο 19€ από 45€ (-58%) για ένα (1) κούρεμα, beard trimming, λούσιμο με massage και styling και 1 VIP MASSAGE διάρκειας (50’) με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε: Λεμφικό ή Sport ή Νευρομυικό ή Μυοχαλαρωτικό massage, στον καινοτόμο πολυδύναμο χώρο Men's Wellbeing Center, στο κέντρο της Γλυφάδας.

Προσφορά: Μόννο 19€ από 45€ (-58%) για ένα (1) κούρεμα, beard trimming, λούσιμο με massage και styling και 1 VIP MASSAGE διάρκειας (50’) με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε: Λεμφικό ή Sport ή Νευρομυικό ή Μυοχαλαρωτικό massage, στον καινοτόμο πολυδύναμο χώρο Men’s Wellbeing Center, στο κέντρο της Γλυφάδας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 30€ για one day spa που περιλαμβάνει ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου, μία ενυδάτωση, ένα full body relaxing massage, μία θεραπεία spajet body, ένα μανικιούρ-πεντικιουρ και ένα χτένισμα, από τα Medical Esthetics στον Χολαργό, αρχικής αξίας 620€

Προσφορά: Μόνο 30€ για one day spa που περιλαμβάνει ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου, μία ενυδάτωση, ένα full body relaxing massage, μία θεραπεία spajet body, ένα μανικιούρ-πεντικιουρ και ένα χτένισμα, από τα Medical Esthetics στον Χολαργό, αρχικής αξίας 620€

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου και εξωτερικό πλύσιμο σε προσφορά!

Προσφορά:


Αυτοκίνητο σαν καινούριο με ένα super πακέτο που περιλαμβάνει εξωτερικό πλύσιμο και πλήρη εσωτερικό βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου, από το “Elin Park Athens” στο κέντρο της Αθήνας

πηγή: deals365.gr

Read more

95€ από 160€ για Αγορά και Τοποθέτηση, Αντηλιακών Μεμβρανών Madico υψηλής ποιότητας σε όλο το αυτοκίνητο (εκτός από το μπροστινό παρμπρίζ), με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρεις αποχρώσεις ΚΑΙ για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων. Οι μεμβράνες διαθέτουν Γραπτή εγγύηση εφ' όρου ζωής, από το κέντρο τοποθέτησης Power Glass expert στις Αχαρναί. Έκπτωση 40%!

Προσφορά: 95€ από 160€ για Αγορά και Τοποθέτηση, Αντηλιακών Μεμβρανών Madico υψηλής ποιότητας σε όλο το αυτοκίνητο (εκτός από το μπροστινό παρμπρίζ), με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρεις αποχρώσεις ΚΑΙ για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων. Οι μεμβράνες διαθέτουν Γραπτή εγγύηση εφ’ όρου ζωής, από το κέντρο τοποθέτησης Power Glass expert στις Αχαρναί. Έκπτωση 40%!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more