Thursday, February 25, 2016

Χτένισμα | Χολαργός - 5€ από 15€ (Έκπτωση 67%) για ένα Χτένισμα και ένα Λούσιμο για να αποκτήσετε την εμφάνιση που επιθυμείτε και υπέροχο look στα μαλλιά σας, από το κομμωτήριο «Je m' Appelle Christine» στον Χολαργό πολύ κοντά στο Μετρό!!!

Προσφορά: Χτένισμα | Χολαργός – 5€ από 15€ (Έκπτωση 67%) για ένα Χτένισμα και ένα Λούσιμο για να αποκτήσετε την εμφάνιση που επιθυμείτε και υπέροχο look στα μαλλιά σας, από το κομμωτήριο «Je m’ Appelle Christine» στον Χολαργό πολύ κοντά στο Μετρό!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Τριήμερο 25ης Μαρτίου ή Καθαράς Δευτέρας για 2 άτομα στο Πόρτο Χέλι!

Προσφορά:


Τριήμερο 25ης Μαρτίου ή Καθαράς Δευτέρας στο ξενοδοχείο “Nautica Bay”, προνομιακά τοποθετημένο στο κέντρο του κόλπου του Πόρτο Χελίου, σε πακέτο που περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις με πλήρη διατροφή σε μπουφέ για 2 άτομα και 2 παιδιά δωρεάν, από το “Megia Travel”!

πηγή: deals365.gr

Read more

Μοναδική προσφορά!! 25€ για ένα «One Day Spa» που περιλαμβάνει χαλαρωτικό full body massage, αναπλαστική θεραπεία προσώπου, manicure & pedicure από το κέντρο ιατρικής αισθητικής Medichic, στη Κηφισιά! Το αξίζετε!!

Προσφορά: Μοναδική προσφορά!! 25€ για ένα «One Day Spa» που περιλαμβάνει χαλαρωτικό full body massage, αναπλαστική θεραπεία προσώπου, manicure & pedicure από το κέντρο ιατρικής αισθητικής Medichic, στη Κηφισιά! Το αξίζετε!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE την Καθαρά Δευτέρα στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 318€ από 636€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σαρακοστιανός Μπουφές και Κούλουμα καθώς και Απεριόριστη κατανάλωση σε Καφέδες, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα και Αφεψήματα, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια, τσουρέκια, κρουασάν και κάστανα! Γιορτινό ξεφάντωμα με Αποκριάτικες βραδιές με Ζωντανή Μουσική από τον Λάμπη Λιβιεράτο και την ορχήστρα του το Σάββατο και Μπαλ Μασκέ Party με DJ την Κυριακή με διαγωνισμό μεταμφίεσης! Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και ομαδικά παιχνίδια! Γιορτάστε τα κούλουμα απολαμβάνοντας 3 μοναδικές ημέρες

Προσφορά: ALL INCLUSIVE την Καθαρά Δευτέρα στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 318€ από 636€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σαρακοστιανός Μπουφές και Κούλουμα καθώς και Απεριόριστη κατανάλωση σε Καφέδες, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα και Αφεψήματα, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια, τσουρέκια, κρουασάν και κάστανα! Γιορτινό ξεφάντωμα με Αποκριάτικες βραδιές με Ζωντανή Μουσική από τον Λάμπη Λιβιεράτο και την ορχήστρα του το Σάββατο και Μπαλ Μασκέ Party με DJ την Κυριακή με διαγωνισμό μεταμφίεσης! Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και ομαδικά παιχνίδια! Γιορτάστε τα κούλουμα απολαμβάνοντας 3 μοναδικές ημέρες

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* Amalia Kalambaka Hotel - Μετέωρα

Προσφορά: ALL INCLUSIVE την Καθαρά Δευτέρα στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 318€ από 636€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σαρακοστιανός Μπουφές και Κούλουμα καθώς και Απεριόριστη κατανάλωση σε Καφέδες, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα και Αφεψήματα, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια, τσουρέκια, κρουασάν και κάστανα! Γιορτινό ξεφάντωμα με Αποκριάτικες βραδιές με Ζωντανή Μουσική από τον Λάμπη Λιβιεράτο και την ορχήστρα του το Σάββατο και Μπαλ Μασκέ Party με DJ την Κυριακή με διαγωνισμό μεταμφίεσης! Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και ομαδικά παιχνίδια! Γιορτάστε τα κούλουμα απολαμβάνοντας 3 μοναδικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

Ηλεκτρική Ψησταριά BBQ

Προσφορά: Ηλεκτρική Ψησταριά BBQ

πηγή: alepouditsa.gr

Read more