Saturday, February 13, 2016

25€ από 165€ για μαθήματα προετοιμασίας για πιστοποίηση Η/Υ ECDL ή ICT για τρείς (3) ενότητες (40 ώρες) ή 50€ από 330€ για έξι (6) ενότητες (80 ώρες). Δυνατότητα μαθημάτων και από το σπίτι (εξ' αποστάσεως), από το εργαστήριο ελευθέρων σπουδών Get Ready (πλησίον σταθμού μετρό Αιγάλεω). Έκπτωση 85%.

Προσφορά: 25€ από 165€ για μαθήματα προετοιμασίας για πιστοποίηση Η/Υ ECDL ή ICT για τρείς (3) ενότητες (40 ώρες) ή 50€ από 330€ για έξι (6) ενότητες (80 ώρες). Δυνατότητα μαθημάτων και από το σπίτι (εξ’ αποστάσεως), από το εργαστήριο ελευθέρων σπουδών Get Ready (πλησίον σταθμού μετρό Αιγάλεω). Έκπτωση 85%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Από 15€ για Ετήσιο Πακέτο Αποτρίχωσης σε περιοχή της επιλογής σας, με IPL Laser E-Light 4ης γενιάς, για όλους τους τύπους δέρματος ανώδυνη και ασφαλής, για άνδρες και γυναίκες, στο Medi System στον Άγιο Δημήτριο!

Προσφορά: Από 15€ για Ετήσιο Πακέτο Αποτρίχωσης σε περιοχή της επιλογής σας, με IPL Laser E-Light 4ης γενιάς, για όλους τους τύπους δέρματος ανώδυνη και ασφαλής, για άνδρες και γυναίκες, στο Medi System στον Άγιο Δημήτριο!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Θεραπείες express αδυνατίσματος και απώλεια κυτταρίτιδας σε προσφορά!

Προσφορά:


10 θεραπείες express αδυνατίσματος και απώλεια κυτταρίτιδας σε πακέτο περιλαμβάνει 2 μη ενέσιμες μεσοθεραπείες, 2 λεμφικά μασάζ για κυτταρίτιδα , 2 μασάζ drainage για αποσυμφόρηση της λέμφου, 2 θεραπείες κρουστικού υπερήχου για τοπική διάσπαση λίπους και 2 θεραπείες ηλεκτροθεραπείας για σύσφιξη, στα “Medical Esthetic” σε Πειραιά, Χολαργό, Άγιο Δημήτριο και στο Σύνταγμα!!

πηγή: deals365.gr

Read more

Από 45€ οι τρεις (3) συνεδρίες για γυναίκες και άντρες και για όλους τους τύπους δέρματος!!Ανώδυνη και Ασφαλής σε περιοχή της επιλογή σας με το τελευταίας τεχνολογίας IPL laser Nannolight Pro MP50. Από τα «Medichic» στο μετρό Αγίου Δημητρίου!! Αρχικής αξίας 380€ - Έκπτωση εως 96%!!

Προσφορά: Από 45€ οι τρεις (3) συνεδρίες για γυναίκες και άντρες και για όλους τους τύπους δέρματος!!Ανώδυνη και Ασφαλής σε περιοχή της επιλογή σας με το τελευταίας τεχνολογίας IPL laser Nannolight Pro MP50. Από τα «Medichic» στο μετρό Αγίου Δημητρίου!! Αρχικής αξίας 380€ – Έκπτωση εως 96%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

20€ για ένα Πρόγραμμα 6 εφαρμογών αποτρίχωσης IPL LASER, σε μια περιοχή της επιλογής σας (άνω χείλος - πιγούνι - μασχάλες - μπικίνι - γραμμή κοιλιάς) ή 60€ για 6 εφαρμογές αποτρίχωσης με IPL LASER σε πόδια, από το Κέντρο Κοσμητικής Ιατρικής Mediaspis στο Περιστέρι (πλησίον σταθμού Μετρό Άγιος Αντώνιος). Αρχική Αξία 600€. Έκπτωση 97%.

Προσφορά: 20€ για ένα Πρόγραμμα 6 εφαρμογών αποτρίχωσης IPL LASER, σε μια περιοχή της επιλογής σας (άνω χείλος – πιγούνι – μασχάλες – μπικίνι – γραμμή κοιλιάς) ή 60€ για 6 εφαρμογές αποτρίχωσης με IPL LASER σε πόδια, από το Κέντρο Κοσμητικής Ιατρικής Mediaspis στο Περιστέρι (πλησίον σταθμού Μετρό Άγιος Αντώνιος). Αρχική Αξία 600€. Έκπτωση 97%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

89€ για 1 συνέδρια Cryolipolysis (διάρκεια 45 λεπτά) με επιλογή περιοχής αναλόγως του προβλήματος (χέρια - μπράτσα, εσωτερικό μηρών προσαγωγοί, γόνατα, γλουτοί, κοιλιά, πλάτη, μέση κ.α.), 10 συνεδρίες Slimaction, 4 συνεδρίες RF και 2 επισκέψεις με ειδικευμένο διατροφολόγο, για απώλεια πόντων, χάσιμο κιλών από το κέντρο αδυνατίσματος Chic and Beauty Med Spa στο Περιστέρι (πλησίον στάση Μετρό Αγ. Αντωνίου). Αξίας 890€. Έκπτωση 90%.

Προσφορά: 89€ για 1 συνέδρια Cryolipolysis (διάρκεια 45 λεπτά) με επιλογή περιοχής αναλόγως του προβλήματος (χέρια – μπράτσα, εσωτερικό μηρών προσαγωγοί, γόνατα, γλουτοί, κοιλιά, πλάτη, μέση κ.α.), 10 συνεδρίες Slimaction, 4 συνεδρίες RF και 2 επισκέψεις με ειδικευμένο διατροφολόγο, για απώλεια πόντων, χάσιμο κιλών από το κέντρο αδυνατίσματος Chic and Beauty Med Spa στο Περιστέρι (πλησίον στάση Μετρό Αγ. Αντωνίου). Αξίας 890€. Έκπτωση 90%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more