Thursday, May 4, 2017

169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Άνδρο σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Paradise Art Hotel! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν 4 διανυκτερεύσεις δίδεται ακόμη μία διανυκτέρευση Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Άνδρο σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Paradise Art Hotel! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν 4 διανυκτερεύσεις δίδεται ακόμη μία διανυκτέρευση Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πρόγραμμα γυμναστικής Combat Fitness με μαθήματα για ένα μήνα!

Προσφορά:


Πρόγραμμα Combat Fitness για ένα μήνα με μαθήματα 3 φορές την εβδομάδα, το εξαιρετικά εθιστικό και αποτελεσματικό πρόγραμμα με τον οποίο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα παρατηρήσετε αύξηση της μυϊκής μάζας, της φυσικής δύναμης, της ενεργητικότητας και της αντοχής και δραστική μείωση του λίπους, στο “Combat Fitness” στους Αμπελόκηπους (πολύ κοντά στο μετρό)!

πηγή: deals365.gr

Read more

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ !! Ο ΚΡΥΦΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, Η ΚΑΡΑ’Ι’ΒΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, την Κυριακή 28/5/2017 !!!

Προσφορά: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ !! Ο ΚΡΥΦΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, Η ΚΑΡΑ’Ι’ΒΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, την Κυριακή 28/5/2017 !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Belair Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, στη Ρόδο μόνο με 405€ από 580€ (Έκπτωση 30%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Παρέχονται Δωρεάν Ομπρέλες και Ξαπλώστρες στην πισίνα, καθώς και Τοπικό Κρασί (άσπρο & κόκκινο), Βαρελίσια Μπύρα, Αναψυκτικά, Νερό, Χυμοί, Τοπικά Αλκοολούχα και μη Ποτά για μικρούς και μεγάλους, Τσάι, Καφές Φίλτρου και διάφορα Σνακ, Γλυκά και Παγωτό κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Belair Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, στη Ρόδο μόνο με 405€ από 580€ (Έκπτωση 30%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Παρέχονται Δωρεάν Ομπρέλες και Ξαπλώστρες στην πισίνα, καθώς και Τοπικό Κρασί (άσπρο & κόκκινο), Βαρελίσια Μπύρα, Αναψυκτικά, Νερό, Χυμοί, Τοπικά Αλκοολούχα και μη Ποτά για μικρούς και μεγάλους, Τσάι, Καφές Φίλτρου και διάφορα Σνακ, Γλυκά και Παγωτό κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Τσαντάκι Εργαλείων Επισκευής Κινητών/Μικροσυσκευών 27 τεμαχίων

Προσφορά: Τσαντάκι Εργαλείων Επισκευής Κινητών/Μικροσυσκευών 27 τεμαχίων

πηγή: alepouditsa.gr

Read more