Wednesday, March 30, 2016

Καθαρισμός προσώπου!! 17€ από 60€ (-72%) για ένα (1) Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών Chic & Beauty Med Spa στο Περιστέρι, πλησίον μετρό Αγ. Αντωνίου. Η προσφορά περιλαμβάνει: Χρήση Ατμού, Υψίσυχνα, Μασάζ Αυχένα, Μάσκα και Αντηλιακά Φίλτρα.

Προσφορά: Καθαρισμός προσώπου!! 17€ από 60€ (-72%) για ένα (1) Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών Chic & Beauty Med Spa στο Περιστέρι, πλησίον μετρό Αγ. Αντωνίου. Η προσφορά περιλαμβάνει: Χρήση Ατμού, Υψίσυχνα, Μασάζ Αυχένα, Μάσκα και Αντηλιακά Φίλτρα.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πάσχα στην Πάτρα, στο 5* Poseidon Palace! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Sea Side View με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ και Γεύμα ή Δείπνο), μόνο με 232€ από 465€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Εορταστικό Γεύμα! Κατά τη διάρκεια των γευμάτων προσφέρεται Νερό και Αναψυκτικό ή ένα ποτήρι Κρασί ή μια Μπύρα ανά άτομο! Παρέχεται μία χρήση ημερησίως της Sauna ή του Ηamam και του Γυμναστηρίου καθώς και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στην Πάτρα, στο 5* Poseidon Palace! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Sea Side View με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ και Γεύμα ή Δείπνο), μόνο με 232€ από 465€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Εορταστικό Γεύμα! Κατά τη διάρκεια των γευμάτων προσφέρεται Νερό και Αναψυκτικό ή ένα ποτήρι Κρασί ή μια Μπύρα ανά άτομο! Παρέχεται μία χρήση ημερησίως της Sauna ή του Ηamam και του Γυμναστηρίου καθώς και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Marathon Beach Resort Hotel στη Νέα Μάκρη Αττικής! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

Προσφορά: 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Marathon Beach Resort Hotel στη Νέα Μάκρη Αττικής! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πάσχα στο Πόρτο Χέλι για 2 άτομα και διαμονή ενός παιδιού σε προσφορά!

Προσφορά:


Συναρπαστικό Πάσχα στο Πόρτο Χέλι σε ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και εορταστικά γεύματα στο Cosmos Hotel και διαμονή 2 παιδιών δωρεάν, σε μία περιοχή σε στρατηγική θέση σε σχέση με τα νησιά Σπέτσες και Ύδρα καθώς και σε μικρή απόσταση σε σχέση με το θέατρο της Επιδαύρου, το Ναύπλιο και τις Μυκήνες, από το “Megia Travel”!

πηγή: deals365.gr

Read more

Μόνο 99€ από 180€ (-45%) για 3ήμερη διαμονή για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωϊνό και τζάκι στο «Mountain Hotel Nikelli» στο Ελατοχώρι Πιερίας. Παραδεισένιος προορισμός τόσο για τους λάτρεις των outdoor εξορμήσεων όσο και για τους φυσιολάτρεις!

Προσφορά: Μόνο 99€ από 180€ (-45%) για 3ήμερη διαμονή για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωϊνό και τζάκι στο «Mountain Hotel Nikelli» στο Ελατοχώρι Πιερίας. Παραδεισένιος προορισμός τόσο για τους λάτρεις των outdoor εξορμήσεων όσο και για τους φυσιολάτρεις!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

65€ από 130€ για ένα ολοκληρωμένο service αυτοκινήτου οποιασδήποτε μάρκας ή μοντέλου, που περιλαμβάνει έργασία και ανταλλακτικά για αλλαγή λαδιών, φίλτρο αέρος, φίλτρο λαδιού, φίλτρο βενζίνης, έλεγχο 21 σημείων και έλεγχο σωστής λειτουργίας του air-condition, από το συνεργείο αυτοκινήτων ΄Κουρκουλάκος-Ξανθάκος΄ στην Νέα Φιλαδέλφεια (πλησίον κόμβου Εθνικής Οδού έξοδος Νέας Φιλαδέλφειας) - έκπτωση 50%.

Προσφορά: 65€ από 130€ για ένα ολοκληρωμένο service αυτοκινήτου οποιασδήποτε μάρκας ή μοντέλου, που περιλαμβάνει έργασία και ανταλλακτικά για αλλαγή λαδιών, φίλτρο αέρος, φίλτρο λαδιού, φίλτρο βενζίνης, έλεγχο 21 σημείων και έλεγχο σωστής λειτουργίας του air-condition, από το συνεργείο αυτοκινήτων ΄Κουρκουλάκος-Ξανθάκος΄ στην Νέα Φιλαδέλφεια (πλησίον κόμβου Εθνικής Οδού έξοδος Νέας Φιλαδέλφειας) – έκπτωση 50%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more