Wednesday, February 17, 2016

Ταϊλανδέζικη κουζίνα!!13.90 για ένα γεύμα δυο (2) ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο στο Dara Thai Restaurant μόλις 100m από το Metro του Αγίου Δημητρίου!! Ένα συγκριτικό πλεονέκτημα που έχει το Dara Thai είναι ότι οι Chef του είναι από την Ταϊλάνδη γνωρίζοντας άρτια πως να μεταφέρουν όλες τις αυθεντικές γεύσεις στο πιάτο σας!!Aρχικής Αξίας 25€ - Έκπτωση 44%!!

Προσφορά: Ταϊλανδέζικη κουζίνα!!13.90 για ένα γεύμα δυο (2) ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο στο Dara Thai Restaurant μόλις 100m από το Metro του Αγίου Δημητρίου!! Ένα συγκριτικό πλεονέκτημα που έχει το Dara Thai είναι ότι οι Chef του είναι από την Ταϊλάνδη γνωρίζοντας άρτια πως να μεταφέρουν όλες τις αυθεντικές γεύσεις στο πιάτο σας!!Aρχικής Αξίας 25€ – Έκπτωση 44%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου στον Ξενώνα Ορειάδες με 118€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 5 ετών και early check in - late check out! Η προσφορά ισχύει για διαμονή έως 27 Απριλίου

Προσφορά: Διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου στον Ξενώνα Ορειάδες με 118€ για 3 ημέρες – 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 5 ετών και early check in – late check out! Η προσφορά ισχύει για διαμονή έως 27 Απριλίου

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πολυτελής Χειμερινή Απόδραση στο Μαγευτικό Bansko της Βουλγαρίας, με Πλούσιο 3ήμερο Πακέτο…σε Προκλητική Τιμή...με Διαμονή Δύο Ατόμων, (για την Περίοδο από 22 Φεβρουαρίου έως 31 Μαρτίου) σε Υπέροχο και Ευρύχωρο Studio (40 τ.μ.) με Πλούσιο Πρωινό και Δωρεάν Χρήση Spa, Πισίνας, Σάουνας και Γυμναστηρίου και Late Check Out, στο Eντυπωσιακό και Προβεβλημένο 4* Green Life Ski & Spa Resort Bansko! Με την Ποιοτική Υπογραφή του Κορυφαίου Ταξιδιωτικού Οργανισμού LG Travel στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Προσφορά: Πολυτελής Χειμερινή Απόδραση στο Μαγευτικό Bansko της Βουλγαρίας, με Πλούσιο 3ήμερο Πακέτο…σε Προκλητική Τιμή…με Διαμονή Δύο Ατόμων, (για την Περίοδο από 22 Φεβρουαρίου έως 31 Μαρτίου) σε Υπέροχο και Ευρύχωρο Studio (40 τ.μ.) με Πλούσιο Πρωινό και Δωρεάν Χρήση Spa, Πισίνας, Σάουνας και Γυμναστηρίου και Late Check Out, στο Eντυπωσιακό και Προβεβλημένο 4* Green Life Ski & Spa Resort Bansko! Με την Ποιοτική Υπογραφή του Κορυφαίου Ταξιδιωτικού Οργανισμού LG Travel στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

7,5€ από 15€ για συμμετοχή σε Ζωντανό Παιχνίδι Απόδρασης στο Ολοκαίνουργιο Μοναδικό Δωμάτιο "Toxicity" του ''Zero Hour'' στην Αργυρούπολη

Προσφορά: 7,5€ από 15€ για συμμετοχή σε Ζωντανό Παιχνίδι Απόδρασης στο Ολοκαίνουργιο Μοναδικό Δωμάτιο “Toxicity” του ”Zero Hour” στην Αργυρούπολη

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

14€ για μία θεραπεία Microdermabration με μικροκρυστάλλους και έναν βαθύ καθαρισμό, ιατρικό καθαρισμό για άμεση ανανέωση και αποκατάσταση των συνδετικών ιστών του προσώπου από τα υπερπολυτελή δερματολογικά ιατρεία Human Perfection σε Κηφισιά, Κολωνάκι και Πειραιά Αρχικής Αξίας 200€, Έκπτωση 93% !!

Προσφορά: 14€ για μία θεραπεία Microdermabration με μικροκρυστάλλους και έναν βαθύ καθαρισμό, ιατρικό καθαρισμό για άμεση ανανέωση και αποκατάσταση των συνδετικών ιστών του προσώπου από τα υπερπολυτελή δερματολογικά ιατρεία Human Perfection σε Κηφισιά, Κολωνάκι και Πειραιά Αρχικής Αξίας 200€, Έκπτωση 93% !!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Test pap!!15€ από 85€ για ένα (1) Τεστ Παπανικολάου (Test pap), από το Πολυϊατρείο ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ στο Περιστέρι. Μια εξέταση που επιβάλλεται να κάνουν όλες οι γυναίκες και να επαναλαμβάνεται τουλάχιστον σε ετήσια βάση. Έκπτωση 82%!!

Προσφορά: Test pap!!15€ από 85€ για ένα (1) Τεστ Παπανικολάου (Test pap), από το Πολυϊατρείο ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ στο Περιστέρι. Μια εξέταση που επιβάλλεται να κάνουν όλες οι γυναίκες και να επαναλαμβάνεται τουλάχιστον σε ετήσια βάση. Έκπτωση 82%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ανδρικό Ρολόι SHARK SH086

Προσφορά: Ανδρικό Ρολόι SHARK SH086

πηγή: alepouditsa.gr

Read more