Wednesday, May 18, 2016

11,9€ για ένα Σύστημα Περιποίησης και Καθαρισμού προσώπου 5 σε 1, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 11,9€ για ένα Σύστημα Περιποίησης και Καθαρισμού προσώπου 5 σε 1, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στο Siagas Beach Hotel στους Αγίους Θεοδώρους μια ανάσα από την Αθήνα KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Μερική Θέα Θάλασσα, μόνο με 149€ από 298€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Ελεύθερη κατανάλωση Χύμα Κρασιού, Βαρελίσιας Μπύρας και Αναψυκτικών κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και Τοστ, Κρουασάν, Φρούτα και Απεριόριστη Κατανάλωση Καφέ Φίλτρου, Τσάι και Χυμούς καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας! Παρέχονται Ομπρέλες και Ξαπλώστρες στην Πισίνα και την παραλία καθώς και παιδικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά για το Πάσχα ΚΑΙ του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο Siagas Beach Hotel στους Αγίους Θεοδώρους μια ανάσα από την Αθήνα KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Μερική Θέα Θάλασσα, μόνο με 149€ από 298€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Ελεύθερη κατανάλωση Χύμα Κρασιού, Βαρελίσιας Μπύρας και Αναψυκτικών κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και Τοστ, Κρουασάν, Φρούτα και Απεριόριστη Κατανάλωση Καφέ Φίλτρου, Τσάι και Χυμούς καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας! Παρέχονται Ομπρέλες και Ξαπλώστρες στην Πισίνα και την παραλία καθώς και παιδικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά για το Πάσχα ΚΑΙ του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Thraki Palace Hotel & Wellness Spa ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στην Αλεξανδρούπολη, μόνο με 650€ από 1300€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Ποτά, Φρέσκο Παγωτό και Snacks! Για μικρούς και μεγάλους παρέχεται καθημερινά Πρόγραμμα δραστηριοτήτων! Παρέχονται Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, Ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου, Δωρεάν πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής και μια Ελεύθερη είσοδος στις εγκαταστάσεις του Spa! Κάθε Πέμπτη Ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με Zωντανή Mουσική! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Thraki Palace Hotel & Wellness Spa ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στην Αλεξανδρούπολη, μόνο με 650€ από 1300€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Ποτά, Φρέσκο Παγωτό και Snacks! Για μικρούς και μεγάλους παρέχεται καθημερινά Πρόγραμμα δραστηριοτήτων! Παρέχονται Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, Ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου, Δωρεάν πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής και μια Ελεύθερη είσοδος στις εγκαταστάσεις του Spa! Κάθε Πέμπτη Ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με Zωντανή Mουσική! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Θεραπεία Peeling σώματος - Μασάζ 45 Λεπτών |Peeling Γλυφάδα - Πεντάστερο Spa! 15€ για ένα Χαλαρωτικό Μασάζ διάρκειας 45 λεπτών ή 20€ για μία Θεραπεία Peeling σώματος και σύσφιξης (Έκπτωση 67%), από το «Aether Spa» στη Γλυφάδα!!! Ιδανικός χώρος για να χαλαρώσει ή να αναζωογονηθεί όποιος ξέρει να συμβιβάζεται μόνο με το καλύτερο!

Προσφορά: Θεραπεία Peeling σώματος – Μασάζ 45 Λεπτών |Peeling Γλυφάδα – Πεντάστερο Spa! 15€ για ένα Χαλαρωτικό Μασάζ διάρκειας 45 λεπτών ή 20€ για μία Θεραπεία Peeling σώματος και σύσφιξης (Έκπτωση 67%), από το «Aether Spa» στη Γλυφάδα!!! Ιδανικός χώρος για να χαλαρώσει ή να αναζωογονηθεί όποιος ξέρει να συμβιβάζεται μόνο με το καλύτερο!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Διακοπές για 2 ενήλικες & 1 παιδί στα Στύρα Ευβοίας σε προσφορά!

Προσφορά:


Best Price για καλοκαιρινές διακοπές 2 ατόμων στη Νέα Στύρα Ευβοίας στο ξενοδοχείο “Venus Beach” στην Ακτή Αφροδίτης, από το “Megia Travel”!

πηγή: deals365.gr

Read more

Bluetooth Φορητό Ηχείο με Μικρόφωνο για Karaoke Akai ABTS-28

Προσφορά: Bluetooth Φορητό Ηχείο με Μικρόφωνο για Karaoke Akai ABTS-28

πηγή: alepouditsa.gr

Read more