Saturday, May 21, 2016

59€ από 159€ για μία συσκευή μασάζ και χαλάρωσης αυχένα U-Neck, που διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, χαλαρώνει τους μυς και συμβάλλει στη μείωση των φλεγμονών & πόνων, με 3 λειτουργίες (μασάζ, ηλεκτροδιέγερση και σύστημα υπέρυθρων), αποτελώντας έτσι την πιο ολοκληρωμένη λύση για τα προβλήματα του αυχένα, με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την Ισπανική εταιρεία 500Cosmetics!! Έκπτωση 63%!!

Προσφορά: 59€ από 159€ για μία συσκευή μασάζ και χαλάρωσης αυχένα U-Neck, που διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, χαλαρώνει τους μυς και συμβάλλει στη μείωση των φλεγμονών & πόνων, με 3 λειτουργίες (μασάζ, ηλεκτροδιέγερση και σύστημα υπέρυθρων), αποτελώντας έτσι την πιο ολοκληρωμένη λύση για τα προβλήματα του αυχένα, με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την Ισπανική εταιρεία 500Cosmetics!! Έκπτωση 63%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

US Polo ανδρικό ρολόι με λουράκι σιλικόνης & διάμετρο 50mm!

Προσφορά:


Ένα ανδρικό ρολόι της U.S. Polo Assn. με διάμετρο 50mm και λουράκι σιλικόνης, με ένδειξη ημερομηνίας & χρονογράφο, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1-2 εργάσιμες από την “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more