Wednesday, April 19, 2017

Πρωτομαγιά στο 5 αστέρων Galini Welness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis, στα Καμένα Βούρλα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Ελεύθερη Χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθημερινά καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πρωτομαγιά στο 5 αστέρων Galini Welness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis, στα Καμένα Βούρλα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Ελεύθερη Χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθημερινά καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πρωτομαγιά στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, στον Βόλο! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 289€ από 498€ (Έκπτωση 42%)! Προσφέρεται Τσίπουρο και Mεζές για καλωσόρισμα, ένα Ayurveda Massage διάρκειας 15 λεπτών και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πρωτομαγιά στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, στον Βόλο! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 289€ από 498€ (Έκπτωση 42%)! Προσφέρεται Τσίπουρο και Mεζές για καλωσόρισμα, ένα Ayurveda Massage διάρκειας 15 λεπτών και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

2 Μεσοθεραπείες Προσώπου Τριών Φάσεων στο Kaloe Life στο Κολωνάκι!

Προσφορά:


2 Ολοκληρωμένες Μεσοθεραπείες Προσώπου Τριών Φάσεων (60 λεπτών) Μαζί με το Micro Roller System, για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας και ομορφιάς που θα σας χαρίσει τονωμένη, απαλή, νεανική και ενυδατωμένη επιδερμίδα, στον ολοκαίνουργιο χώρο της “Kaloe Life” στο Κολωνάκι!

πηγή: deals365.gr

Read more

ALL INCLUSIVE την Πρωτομαγιά στο 5 αστέρων Barcelo Hydra Beach, στην Ερμιόνη! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 11 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Αναψυκτικά, Χυμοί, Καφέδες, Τσάι, Μπύρα Βαρελίσια, Τοπικό Κρασί, Ποτά αλκοολούχα και μη, ελαφριά Snack και Παγωτά κατά την διάρκεια της ημέρας! Παρέχεται μία χρήση του Water Circle στο Spa Center για 50 λεπτά ή μία Θεραπεία, Ελεύθερη χρήση του Fitness Center, ξαπλώστρες και ομπρέλα στην παραλία και για τους μικρούς μας φίλους δραστηριότητες στο Mini Club! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE την Πρωτομαγιά στο 5 αστέρων Barcelo Hydra Beach, στην Ερμιόνη! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 11 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Αναψυκτικά, Χυμοί, Καφέδες, Τσάι, Μπύρα Βαρελίσια, Τοπικό Κρασί, Ποτά αλκοολούχα και μη, ελαφριά Snack και Παγωτά κατά την διάρκεια της ημέρας! Παρέχεται μία χρήση του Water Circle στο Spa Center για 50 λεπτά ή μία Θεραπεία, Ελεύθερη χρήση του Fitness Center, ξαπλώστρες και ομπρέλα στην παραλία και για τους μικρούς μας φίλους δραστηριότητες στο Mini Club! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Για Ένα (1) Εισιτήριο για να Απολαύσετε την Υπέροχη Μεταγλωττισμένη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων και Περιπέτειας Αρχηγός από Κούνια με τη μοναδική φωνή του Πάνου Μουζουράκη … στον Δημοτικό Κινηματογράφο Δήμου Νεάπολης - Συκεών! Απολαύστε Οικογενειακά τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων, σχετικά με το πώς η άφιξη ενός νέου μωρού φέρνει τα πάνω κάτω σε μια οικογένεια!

Προσφορά: Για Ένα (1) Εισιτήριο για να Απολαύσετε την Υπέροχη Μεταγλωττισμένη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων και Περιπέτειας Αρχηγός από Κούνια με τη μοναδική φωνή του Πάνου Μουζουράκη … στον Δημοτικό Κινηματογράφο Δήμου Νεάπολης – Συκεών! Απολαύστε Οικογενειακά τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων, σχετικά με το πώς η άφιξη ενός νέου μωρού φέρνει τα πάνω κάτω σε μια οικογένεια!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more