Sunday, December 10, 2017

Από 10€ για έναν πλήρη Καλλωπισμό & Περιποίηση Σκύλου που περιλαμβάνει διπλό μπάνιο, χτένισμα/βούρτσισμα, απομάκρυνση νεκρής τρίχας, στέγνωμα, καθαρισμός αυτιών και αρωματισμό, από το Pet Passion στις Αχαρνές.

Προσφορά: Από 10€ για έναν πλήρη Καλλωπισμό & Περιποίηση Σκύλου που περιλαμβάνει διπλό μπάνιο, χτένισμα/βούρτσισμα, απομάκρυνση νεκρής τρίχας, στέγνωμα, καθαρισμός αυτιών και αρωματισμό, από το Pet Passion στις Αχαρνές.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

2.90€ ανά τετραγωνικό μέτρο m², για έναν επιτόπιο Βιολογικό Καθαρισμό όλων των τύπων χαλιού με επαγγελματικά μηχανήματα extraction με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού και απολαύστε άριστο καθαρισμό χαλιών στον χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να παραδώσετε τα χαλιά σας, με την υπογραφή ποιότητας, εξυπηρέτησης και εμπειρίας της Clean Factor!! Έκπτωση 59%!!

Προσφορά: 2.90€ ανά τετραγωνικό μέτρο m², για έναν επιτόπιο Βιολογικό Καθαρισμό όλων των τύπων χαλιού με επαγγελματικά μηχανήματα extraction με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού και απολαύστε άριστο καθαρισμό χαλιών στον χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να παραδώσετε τα χαλιά σας, με την υπογραφή ποιότητας, εξυπηρέτησης και εμπειρίας της Clean Factor!! Έκπτωση 59%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

9,90€ από 23€ (-57%) για μια Μαγική Κούπα με Εκτύπωση Φωτογραφίας σας που εμφανίζει ως δια μαγείας τις φωτογραφίες σας μόλις βάλετε το ζεστό ρόφημά σας, με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Icon Photo Studio στη Θεσσαλονίκη.

Προσφορά: 9,90€ από 23€ (-57%) για μια Μαγική Κούπα με Εκτύπωση Φωτογραφίας σας που εμφανίζει ως δια μαγείας τις φωτογραφίες σας μόλις βάλετε το ζεστό ρόφημά σας, με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Icon Photo Studio στη Θεσσαλονίκη.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more