Friday, May 12, 2017

Δερμάτινη τσάντα Michael Kors Hayley Tote σε λευκό χρώμα με πορτοφόλι!

Προσφορά:


Η νέα δερμάτινη τσάντα του οίκου Michael Kors ”Hayley Tote”, με μπρελόκ & αποσπώμενο ασορτί πορτοφόλι, σε λευκό χρώμα με καφέ λεπτομέρειες και με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών σε Σουίτα με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό a la carte, στο Πήλι Εύβοιας στο Xenia Residence! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών σε Σουίτα με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό a la carte, στο Πήλι Εύβοιας στο Xenia Residence! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τριήμερο του Αγ.Πνεύματος-Καλοκαίρι στη Μονεμβασιά: 2-3 Νύχτες για 2 Άτομα με Πρωινό, στο Porto Cadena στο Λιμάνι του Γέρακα (από 99€)!

Προσφορά:





Μονεμβασιά


Τιμή Προσφοράς:  €99

Αρχική Τιμή: € 

Λεπτομέρειες ΕΔΩ!




πηγή: xenodoxeia-diakopes.blogspot.com

Read more