Thursday, April 21, 2016

Καινοτόμα Βαράκια Περπατήματος - Swing Weights

Προσφορά: Καινοτόμα Βαράκια Περπατήματος – Swing Weights

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πάσχα στην Κεφαλονιά, στο Kefalonia Houses! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα σε Πλήρως εξοπλισμένη Villa η οποία περιλαμβάνει Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, Air Condition, Satellite TV, Internet access, Πιστολάκι για τα μαλλιά, Παιχνίδια για παιδιά κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας, Λίστα με διαθέσιμα DVD's & CD's, Χρηματοκιβώτιο, Σιδερώστρα και σίδερο, μόνο με 327€ από 654€ (Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στην Κεφαλονιά, στο Kefalonia Houses! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα σε Πλήρως εξοπλισμένη Villa η οποία περιλαμβάνει Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, Air Condition, Satellite TV, Internet access, Πιστολάκι για τα μαλλιά, Παιχνίδια για παιδιά κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας, Λίστα με διαθέσιμα DVD’s & CD’s, Χρηματοκιβώτιο, Σιδερώστρα και σίδερο, μόνο με 327€ από 654€ (Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Λιπομέτρηση με ενέσιμη λιποδιάλυση ή σύσφιξη σε απίστευτη τιμή!

Προσφορά:


Μία λιπομέτρηση σώματος για να μάθετε τα πάντα για το βάρος σας και μαζί μία ενέσιμη λιποδιάλυση ή σύσφιξη, από το εξειδικευμένο προσωπικό του “So you Cult” στην Αθήνα.

πηγή: deals365.gr

Read more

Πάσχα στο 4 αστέρων Coral Hotel, στην Αθήνα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 266€ από 532€ (Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα παρέχεται Εορταστικό Γεύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στο 4 αστέρων Coral Hotel, στην Αθήνα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 266€ από 532€ (Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα παρέχεται Εορταστικό Γεύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Xenios Dolphin Beach Hotel - Χαλκιδική

Προσφορά: ALL INCLUSIVE το Πάσχα στην Χαλκιδική, στο Xenios Dolphin Beach Hotel του Ομίλου Xenios Ventures Hotels ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε Superior GV or SSV, μόνο με 130€ από 260€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Τσάι, Αναψυκτικά, Ούζο, Τσίπουρο, Μπύρα, Κρασί, Ποτά και Παγωτό! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται ούζο και μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Πασχαλινός Μπουφές με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

Μόνο 19€ από 100€ (-81%) για ένα πλήρες πακέτο χαλάρωσης & ευεξίας που περιλαμβάνει 1. peeling massage ποδιών με μέντα, aloe vera και πράσινο τσάι 2. μασάζ σώματος και ενυδάτωση με πορτοκάλι και 3. face massage σε συνδυασμό με χαλαρωτικό Shiatsu, από το υπέροχο Liliya Spa & Beauty, όπισθεν Hilton (μετρό Μέγαρο Μουσικής - ανοιχτά και Κυριακές).

Προσφορά: Μόνο 19€ από 100€ (-81%) για ένα πλήρες πακέτο χαλάρωσης & ευεξίας που περιλαμβάνει 1. peeling massage ποδιών με μέντα, aloe vera και πράσινο τσάι 2. μασάζ σώματος και ενυδάτωση με πορτοκάλι και 3. face massage σε συνδυασμό με χαλαρωτικό Shiatsu, από το υπέροχο Liliya Spa & Beauty, όπισθεν Hilton (μετρό Μέγαρο Μουσικής – ανοιχτά και Κυριακές).

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Lecadin Hotel - Καρπενήσι

Προσφορά: Πάσχα στο Καρπενήσι, στο Lecadin Hotel με Θέα που κόβει την ανάσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 189€ από 380€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Ανήμερα του Πάσχα Εορταστικός Μπουφές! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more