Saturday, June 25, 2016

''Στρες και τεχνικές χαλάρωσης''! Ο εναλλακτικός χώρος θεραπειών Mystic Neverland διοργανώνει βιωματική συνάντηση με θέμα ''Στρες και τεχνικές χαλάρωσης''. Μάθε τι είναι το στρές, τι επιδράσεις έχει αυτό στο σώμα σου, την ψυχολόγια σου και πως μπορείς να το αντιμετώπισεις μέσα σε λίγα λεπτά με απλές τεχνικές. από τον Εναλλακτικό Διαδραστικό Πολυχώρο Mystic Neverland στον Πειραιά. Κόστος συμμετοχής 50€. Αρχική Αξία 120€. Έκπτωση 59%.

Προσφορά: ”Στρες και τεχνικές χαλάρωσης”! Ο εναλλακτικός χώρος θεραπειών Mystic Neverland διοργανώνει βιωματική συνάντηση με θέμα ”Στρες και τεχνικές χαλάρωσης”. Μάθε τι είναι το στρές, τι επιδράσεις έχει αυτό στο σώμα σου, την ψυχολόγια σου και πως μπορείς να το αντιμετώπισεις μέσα σε λίγα λεπτά με απλές τεχνικές. από τον Εναλλακτικό Διαδραστικό Πολυχώρο Mystic Neverland στον Πειραιά. Κόστος συμμετοχής 50€. Αρχική Αξία 120€. Έκπτωση 59%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αντηλιακή κρέμα προσώπου της Castalia με SPF50 σε προσφορά!

Προσφορά:


Μία αντηλιακή κρέμα προσώπου ”Castalia Helioderm Creme SPF 50”, 40ml, πολύ υψηλής προστασίας & κατάλληλη για επιδερμίδες υπερευαίσθητες και μη-ανεκτικές στον ήλιο και το άρωμα, με παραλαβή από το “Φαρμακείο Μπάρτζη” στην Καλλιθέα και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής.

πηγή: deals365.gr

Read more

12€ για (1) θεραπεία προσώπου ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ-MULTI-VITAMINS(B,C,E,A) και (1) θεραπεία ματιών με ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ(A,C) για προστασία από την ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ, συνολικής διάρκειας 60 λεπτών στο Ινστιτούτο Αισθητικής Ίρις στην Ηλιούπολη(έναντι Δημαρχείου). Έκπτωση 78%!!

Προσφορά: 12€ για (1) θεραπεία προσώπου ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ-MULTI-VITAMINS(B,C,E,A) και (1) θεραπεία ματιών με ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ(A,C) για προστασία από την ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ, συνολικής διάρκειας 60 λεπτών στο Ινστιτούτο Αισθητικής Ίρις στην Ηλιούπολη(έναντι Δημαρχείου). Έκπτωση 78%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more