Tuesday, September 13, 2016

48,9€ για ένα HP Tόνερ 126A CE310A με υψηλή απόδοση στις εκτυπώσεις Xρώματος Black και μέγιστη κάλυψη 1200 σελίδες, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 48,9€ για ένα HP Tόνερ 126A CE310A με υψηλή απόδοση στις εκτυπώσεις Xρώματος Black και μέγιστη κάλυψη 1200 σελίδες, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

99€ από 238€ ( Έκπτωση 58%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Xenia Poros Image Hotel σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, στον Πόρο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου καθημερινά καθώς και Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην ιδιωτική Παραλία του Ξενοδοχείου! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 99€ από 238€ ( Έκπτωση 58%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Xenia Poros Image Hotel σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, στον Πόρο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου καθημερινά καθώς και Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην ιδιωτική Παραλία του Ξενοδοχείου! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Τest Pap, Υπέρηχος μαστών σε προσφορά!

Προσφορά:


Απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για κάθε γυναίκα από εκπαιδευμένους ιατρούς και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, στο σύγχρονο πολυιατρείο “Αξονική Αθηνών” στην Πλατεία Αμερικής!

πηγή: deals365.gr

Read more

109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στις Σπέτσες, σε Διαμέρισμα με Πρωινό στο Spetses Retreat ! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στις Σπέτσες, σε Διαμέρισμα με Πρωινό στο Spetses Retreat ! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Καθαρισμός Προσώπου| Θεραπεία Ματιών Γλυφάδα - 25€ από 85€ (Έκπτωση 71%) στη Γλυφάδα για ένα Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου που περιλαμβάνει demaquillage, peeling, οζονοθεραπεία, εξαγωγή σμήγματος, χρήση υψίσυχνων ρευμάτων και εφαρμογή μάσκας και κρέμας και μία θεραπεία ματιών κατά των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων, από το «Aether Spa»! Ένας συνδυασμός θεραπειών που θα κάνει το πρόσωπο σας να λάμπει!!!

Προσφορά: Καθαρισμός Προσώπου| Θεραπεία Ματιών Γλυφάδα – 25€ από 85€ (Έκπτωση 71%) στη Γλυφάδα για ένα Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου που περιλαμβάνει demaquillage, peeling, οζονοθεραπεία, εξαγωγή σμήγματος, χρήση υψίσυχνων ρευμάτων και εφαρμογή μάσκας και κρέμας και μία θεραπεία ματιών κατά των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων, από το «Aether Spa»! Ένας συνδυασμός θεραπειών που θα κάνει το πρόσωπο σας να λάμπει!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ηλεκτρικός Ταχυθερμαντήρας Βρύσης με Οθόνη 3000W SAPIR SP7100-GE

Προσφορά: Ηλεκτρικός Ταχυθερμαντήρας Βρύσης με Οθόνη 3000W SAPIR SP7100-GE

πηγή: alepouditsa.gr

Read more