Sunday, March 26, 2017

59€ για ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα ΔΩΔΕΚΑ Συνεδριών για Έντονη Σύσφιξη Μυϊκή & Επιδερμική, Ανόρθωση Στήθους & Γλουτών και Σύσφιξη Κοιλιακών με την τεχνολογία των τριπολικών ραδιοσυχνοτήτων. Η προσφορά αποτελείται από έξι (6) συνεδρίες RF TRIPOLAR και έξι (6) συνεδρίες MEDISLIM (ULTRA ENERGY EVOLUTION), από το επιτελείο εξειδικευμένων επιστημόνων στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών “Chic & Beauty Med Spa” στο Περιστέρι. Έκπτωση 92%!!

Προσφορά: 59€ για ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα ΔΩΔΕΚΑ Συνεδριών για Έντονη Σύσφιξη Μυϊκή & Επιδερμική, Ανόρθωση Στήθους & Γλουτών και Σύσφιξη Κοιλιακών με την τεχνολογία των τριπολικών ραδιοσυχνοτήτων. Η προσφορά αποτελείται από έξι (6) συνεδρίες RF TRIPOLAR και έξι (6) συνεδρίες MEDISLIM (ULTRA ENERGY EVOLUTION), από το επιτελείο εξειδικευμένων επιστημόνων στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών “Chic & Beauty Med Spa” στο Περιστέρι. Έκπτωση 92%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σύστημα εκγύμνασης κοιλιακών για έντονη γράμμωση & κάψιμο λίπους!

Προσφορά:


Ένα σύστημα εκγύμνασης κοιλιακών “ABS Advanced System”, ειδικά σχεδιασμένο για αποτελεσματικό κάψιμο λίπους και έντονη γράμμωση σε μηρούς, γλουτούς και χέρια, με παραλαβή από το “Idea Hellas” και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

Πάσχα στη Μύκονο: Ακτοπλοϊκά & 3 Διανυκτερεύσεις

Προσφορά: Πάσχα στη Μύκονο: Ακτοπλοϊκά & 3 Διανυκτερεύσεις

πηγή: alepouditsa.gr

Read more