Sunday, October 8, 2017

5€ από 12€ για έναν Σχηματισμό Φρυδιών ή μία Βιολογική Αποτρίχωση Άνω Χείλους με Χαλάουα ή κερί, στο Beauty Salon (1€ κουπόνι και 4€ κατά την εξαργύρωση)!

Προσφορά: 5€ από 12€ για έναν Σχηματισμό Φρυδιών ή μία Βιολογική Αποτρίχωση Άνω Χείλους με Χαλάουα ή κερί, στο Beauty Salon (1€ κουπόνι και 4€ κατά την εξαργύρωση)!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Invicta ανδρικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι σε προσφορά!

Προσφορά:


109€ για το ανδρικό ρολόι Invicta 8934 της φημισμένης ελβετικής εταιρείας, για πολυτέλεια και κομψότητα στο χέρι σας, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την εταιρεία “Universal Exports”, αρχικής αξίας 470€ – Έκπτωση 77%!!!!!

πηγή: deals365.gr

Read more

99€ για τέσσερις (4) συνεδρίες Cavitation, δυο (2) συνεδρίες Cryolipolysis, τέσσερις (4) συνεδρίες λεμφικού μασάζ και διατροφική παρακολούθηση στο “ MEDIChic”, δίπλα ακριβώς στο μετρό Αγίου Δημητρίου. Απαλλαγείτε από το περιττό λίπος σε λιγότερο από 4 εβδομάδες!

Προσφορά: 99€ για τέσσερις (4) συνεδρίες Cavitation, δυο (2) συνεδρίες Cryolipolysis, τέσσερις (4) συνεδρίες λεμφικού μασάζ και διατροφική παρακολούθηση στο “ MEDIChic”, δίπλα ακριβώς στο μετρό Αγίου Δημητρίου. Απαλλαγείτε από το περιττό λίπος σε λιγότερο από 4 εβδομάδες!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

15€ από 60 € για 8 μαθήματα ''Pilates'' & 4 μαθήματα ''Dance Hall'', διάρκειας ενός μήνα, στην σχολή χορού ''Dance Connection EE'', στην Αγία Παρασκευή, δίπλα στο μετρό

Προσφορά: 15€ από 60 € για 8 μαθήματα ”Pilates” & 4 μαθήματα ”Dance Hall”, διάρκειας ενός μήνα, στην σχολή χορού ”Dance Connection EE”, στην Αγία Παρασκευή, δίπλα στο μετρό

πηγή: alepouditsa.gr

Read more