Monday, July 4, 2016

Σετ 3 Πολυλειτουργικά Ραφάκια

Προσφορά: Σετ 3 Πολυλειτουργικά Ραφάκια

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Από 79€ για 3 ημέρες/ 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στους επιβλητικούς Πέτρινους Πύργους της Μεσσηνιακής Μάνης, που συνδυάζουν μοναδικά την πολυτέλεια και την αρχιτεκτονική με την άγρια φυσική ομορφιά του μεσσηνιακού κόλπου.

Προσφορά: Από 79€ για 3 ημέρες/ 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στους επιβλητικούς Πέτρινους Πύργους της Μεσσηνιακής Μάνης, που συνδυάζουν μοναδικά την πολυτέλεια και την αρχιτεκτονική με την άγρια φυσική ομορφιά του μεσσηνιακού κόλπου.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Antistress μασάζ σώματος & μασάζ προσώπου κατά των ρυτίδων στο Μαρούσι

Προσφορά:


60′ απόλυτης χαλάρωσης που περιλαμβάνουν: ένα antistress μασάζ 45′ με καταπραϋντικό βάλσαμο goat butter που διώχνει την ένταση από το σώμα και 15′ μασάζ προσώπου για χαλάρωση & λείανση των λεπτών ρυτίδων έκφρασης, από το “Calmora Wellness Spa” στο κέντρο του Αμαρουσίου!

πηγή: deals365.gr

Read more

312€ από 624€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Tinos Beach Hotel με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στην Τήνο! Παρέχεται Κρασί και Αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα! Προσφέρονται Ξαπλώστρες και Πετσέτες στην Πισίνα του Ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 312€ από 624€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Tinos Beach Hotel με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στην Τήνο! Παρέχεται Κρασί και Αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα! Προσφέρονται Ξαπλώστρες και Πετσέτες στην Πισίνα του Ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

738€ από 1476€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 4 αστέρων Karma Porto Paros Hotel, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημερινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στην Πάρο! Προσφέρεται Κρασί, Βαρελίσια Μπύρα, Αναψυκτικά και Γαλλικός καφές κατά την διάρκεια των γευμάτων! Παρέχονται ξαπλώστρες και ομπρέλα στην πισίνα και την παραλία, πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, δωρεάν αθλητικές δραστηριότητες, θερινό σινεμά με προβολή ταινιών για μεγάλους και μικρούς καθώς και μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic κ.α., καθώς και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες, από έμπειρο γυμναστή! Παρέχεται Δωρεάν Mεταφορά από και προς την Νάουσα, σε προγραμματισμένες απογευματινές ώρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 738€ από 1476€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 4 αστέρων Karma Porto Paros Hotel, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημερινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στην Πάρο! Προσφέρεται Κρασί, Βαρελίσια Μπύρα, Αναψυκτικά και Γαλλικός καφές κατά την διάρκεια των γευμάτων! Παρέχονται ξαπλώστρες και ομπρέλα στην πισίνα και την παραλία, πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, δωρεάν αθλητικές δραστηριότητες, θερινό σινεμά με προβολή ταινιών για μεγάλους και μικρούς καθώς και μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic κ.α., καθώς και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες, από έμπειρο γυμναστή! Παρέχεται Δωρεάν Mεταφορά από και προς την Νάουσα, σε προγραμματισμένες απογευματινές ώρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more