Monday, May 15, 2017

390€ από 680€ (-43%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 4 Άτομα με Πρωινό στην Athos Villa με Θέα Θάλασσα και Κήπο, στη Χαλκιδική στο Athos Villas! Προσφέρεται Ποτό Καλωσορίσματος, Κέρασμα στην Παραλία καθώς και Δωρεάν Ποδήλατα! Παρέχεται Δωρεάν χρήση του υπαίθριου Jacuzzi καθώς και Εarly check in και Late check out! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 390€ από 680€ (-43%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 4 Άτομα με Πρωινό στην Athos Villa με Θέα Θάλασσα και Κήπο, στη Χαλκιδική στο Athos Villas! Προσφέρεται Ποτό Καλωσορίσματος, Κέρασμα στην Παραλία καθώς και Δωρεάν Ποδήλατα! Παρέχεται Δωρεάν χρήση του υπαίθριου Jacuzzi καθώς και Εarly check in και Late check out! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

1070€ από 1720€ ( Έκπτωση 38%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Grecotel Filoxenia Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στην Καλαμάτα σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας του Olive Spa, της Sauna και του Γυμναστηρίου καθώς και Χρήση γηπέδων (τένις,πινγκ-πονγκ)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 1070€ από 1720€ ( Έκπτωση 38%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Grecotel Filoxenia Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στην Καλαμάτα σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας του Olive Spa, της Sauna και του Γυμναστηρίου καθώς και Χρήση γηπέδων (τένις,πινγκ-πονγκ)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

19,90€ για μια Βάση Στήριξης Μπιμπερό για ελεύθερα χέρια, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 19,90€ για μια Βάση Στήριξης Μπιμπερό για ελεύθερα χέρια, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

23€ από 46€ (Έκπτωση 50%) για ένα Πλήρες Γεύμα 2 Ατόμων στο Παλαιό Φάληρο με παραδοσιακές γεύσεις στην ταβέρνα «Αρσένης»! Διασκεδάστε με Ζωντανή Μουσική και απολαύστε το γεύμα σας σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που αιχμαλωτίζεται σε έναν απόλυτα προσεγμένο χώρο που σκοπό έχει να υποδεχθεί ζεστά τους καλεσμένους του!!!

Προσφορά:



Λεπτομέρειες προσφοράς:


  • Η προσφορά ισχύει έως 30/05/2017.


  • Η προσφορά ισχύει και για Παρασκευές και για Σάββατα!


  • Κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι διασκεδάστε με ζωντανή μουσική!


  • Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά 11:00 – 24:00.


  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας τουλάχιστον μια μέρα πριν στο τηλέφωνο 210 9424173. Ώρες επικοινωνίας 11:00 – 24:00.


  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.


  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.


  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.


 



To

εστιατόριο διαθέτει χώρους που προσφέρονται για κάθε είδους

Δεξιώσεις/Εκδηλώσεις (Γάμους, Βαφτίσεις, Γιορτές, Party, Χορούς, Event

κτλ..) σε εξαιρετικές τιμές με πλήρες μενού από 15€!


    πηγή: goldenfoods.gr

    Read more